Home » Gaming & Konsoller » Vis din træning
Vis din træning

Vis din træning

Share

Seriøst ur, hvor vennerne kan følge med i, hvor du er, og hvordan du præsterer

Garmin Fenix er et hårdført ur udviklet til hikere og folk, der vandrer og løber i naturen. Det er et kvalitetsur til dem, som vil løbe hele dagen og kunne orientere sig med gps. Der er en udvidet ”find vej”-funktion, som er overraskende god.

Vi prøvede den i en svensk skov i mørke og fandt uden problemer frem til p-pladsen, hvor vores bil var parkeret. Der er naturligvis lys i displayet, så du kan se det lille kort i displayet. Foruden disse funktioner er der også indbyggede profiler, så du kan bruge uret til andre sportsgrene. Men det er primært løb og hiking, det er udviklet til.

[pt id=’2031545′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Der er dømt B.S. Christiansen her – meget passende. For uret er bygget til brug i barsk terræn.”‘]

Der er dømt B.S. Christiansen her – meget passende. For uret er bygget til brug i barsk terræn.

Der er også indbygget ”underholdning” i det ellers ret seriøse sportsur. Du kan bruge det til at geotracke, ligesom du kan modtage beskeder fra blandt andet Facebook, mens du er på farten. Via Bluetooth kan du tilslutte uret til din smartphone, og når der kommer en besked her, vil den dukke op på urets display.

Samme connect-funktion til din smartphone kan du bruge til at vise vennerne, hvor du er lige nu. De kan følge dig og se detaljer som fart, placering og endda puls. Hvis du er ude at træne kan vennerne løbe dig i møde. Eneste minus er, at funktionen bruger en del strøm på uret og især på din smartphone.

God til: Løb, trekking og vandring.


Garmin Fenix
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
fitness
garmin
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S