Nu bliver virtual reality rent tivoli

Nu bliver virtual reality rent tivoli

Share

En mildest talt uvirkelig oplevelse venter gæsterne i verdens første virtual reality-park, The Void, som snart åbner i Utah i USA

Hvorfor bare spille et spil på din skærm, når du kan opleve det med kroppen?

Det var spørgsmålet, som it-iværksætteren Ken Bretschneider (der tidligere har stået bag sikkerhedsfirmaet DigiCert) stillede sig selv – og derved fik ideen til verdens første virtual reality-baserede forlystelsespark, som snart åbner nær Salt Lake City i den amerikanske stat Utah. I The Void bliver du sluppet løs i et sælsomt univers, hvor du kun har virtuelle våben til at forsvare dig mod onde kræfter af snart sagt enhver art på Jorden og i verdensrummet, hvor ingen kan høre dig skrige.

Se også:  Video: Se vores test af Samsungs 360 graders univers

Du skal dog først iføre dig en særlig hjelm, vest og handsker. Når du er klar, bliver døren til en række verdener lukket op, og du bevæger dig langsomt og årvågent ind gennem gange, der føles endeløse, fordi du føres rundt i cirkler, og de virtuelle omgivelser skifter konstant. Hvert rum, der er på cirka 20 x 20 meter, er opbygget af flytbare vægge beklædt med skumgummi, så det er let at flytte om på dem og tilbyde nye eventyr.

Fra troldmænd til dinosafari
Du skal starte med at vælge, hvilke missioner og verdener du vil bevæge dig ind i. I The Voids virtuelle verden kan du så udforske hjemsøgte slotte og fremmane onde ånder i en underjordisk krypt.

Se også:  Billig virtual reality med fuld kontrol

Del denne