Home » Virtual Reality » Virtual reality er altid en lovende teknologi – her er status lige nu
Virtual reality er altid en lovende teknologi – her er status lige nu

Virtual reality er altid en lovende teknologi – her er status lige nu

Share

Hvor tæt på en alternativ virkelighed kan vi komme med virtual reality? Vi tager en status på den altid lovende teknologi. Hvor er den nu, og hvor er den på vej hen? Få den komplette oversigt – inklusive de bedste VR-programmer

løbet af de seneste syv årtier har begrebet “virtual reality” ført en omtumlet tilværelse i teknologiens verden. I løbet af sin levetid er fænomenet blevet til en temmelig subjektiv form for underholdning, der deler vandene. Anstrengende og klodset er to ord, der er blevet brugt om VR. Selve begrebet omfatter langt mere i dag, end det gjorde, da den moderne udgave af teknologien så dagens lys i 2016. I dag kan man få et VR-headset til mobiltelefonen, som ikke koster mere end lige godt 3000 kroner – og i den anden ende kan man sagtens komme af med 100.000 kroner, hvis man vil have alt det rigtige udstyr til kompromisløs VR. 

Det, som VR har manglet, siden ideen blev fostret, er imidlertid enkelhed og effektivitet, og den tilstand ser omsider ud til at være ved at ændre sig med bedre understøttede teknologier og mere brugervenlige systemer.

Hovedsagen er, at der er blevet foretaget mange forsøg på at lave VR-headset, men de har ikke haft held til at nå frem til mainstream-markedet, som pc’er og konsoller har. Headsettene har ikke været så tilgængelige og billige, og i mange tilfælde skal man bruge en kraftig pc for at få dem til at køre ordentligt. Plads er også en vigtig faktor – man skal have plads nok til at bruge teknologien, og det kan være et problem for mange. 

I denne artikel ser vi på VR som en helhed, hvor begrebet er kommet fra, nogle af de seneste fremskridt og den retning, som denne teknologi bevæger sig i. Er VR stadig blot en lovende teknologi? Skal VR-headset en dag erstatte den trofaste gamle skærm? Eller er der plads til begge dele i den fremtid, vi er ved at opbygge?

Se også:  Nu kan alle dine ansigtstræk gengives i Virtual Reality

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

TAGS
Gaming
Google Earth
virtual reality
VR
VR-headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S