Home » AOD Pro » Skyens fordele skal forbedre it-infrastruktur i virksomheder
Skyens fordele skal forbedre it-infrastruktur i virksomheder

Skyens fordele skal forbedre it-infrastruktur i virksomheder

Share

VMware lancerer vSphere+ og vSAN+, der med integreret Kubernetes og adgang til nye hybride cloudtjenester lover at forbedre virksomheders lokale infrastruktur

Selvom stadig mere bliver flyttet op i skyen, så betyder det ikke, at den lokale infrastruktur er en saga blot. To nye cloudløsninger fra VMware, vSphere+ og vSAN+, lover nu at hjælpe virksomheder med at bringe skyens fordele ned til deres eksisterende lokale infrastruktur, uden at det øger arbejdsbelastningen.

Ifølge VMware vil de to produkter kunne hjælpe virksomheder med at accelerere deres cloud-strategi ved at implementere skyens fordele i den eksisterende on-premise infrastuktur.

De to nye løsninger skal hjælpe kunderne med at forbedre deres lokale infrastruktur ved at levere centraliseret cloud-baseret styring af infrastrukturen, integreret Kubernetes, adgang til nye hybride cloudtjenester og en fleksibel abonnementsmodel.

Se også:  Med denne NAS bliver de helt store data-lagringer gjort hurtige
Få det komplette billede

Ifølge Lars-Bo Klausen, director & country manager i VMware Danmark giver vSphere+ og vSAN+ en konsolideret governance-model på tværs af virksomhedens virtuelle workloads gennem en sikret proxyforbindelse til VMware Cloud Console.

Dette betyder, at man i en enkelt konsol kan få et komplet billede af alle ens miljøer i forhold til inventory og kapaciteter, alarmer, sikkerhed og konfigurationsudfordringer samt styring af lifecycle.

”Udfordringen for virksomhederne består i, at de typisk har flere datacentre og mindre sites som køre med separate miljøer og muligvis også workloads i public clouds. Et samlet overblik er derfor svært at få og skaber grobund for fejlkonfigurationer, sikkerhedssårbarheder, manglende patching og ressourcestyring,” forklarer Lars-Bo Klausen til AOD PRO.

Kubernetes er svaret

Det er ikke mindst Kubernetes der skal hjælpe her, en såkaldt orkestreringsplatform for cloud native-containerbaserede applikationer.

Se også:  Cisco: Virksomheder udnytter ikke data nok – for de kan ikke få fat i dem

”Stort set al software bliver udviklet til containere nu,” siger Lars-Bo Klausen.

Han fortæller også, at Kubernetes er blevet populær selv i de mere konservative brancher, herunder banker.

”Vi ved for eksempel, at flere banker nu har flere såkaldte Kubernetes-pods end virtuelle servere. Vi implementerer Kubernetes mere og mere ude i det, som mange kalder OT – Operational Technology – altså i industri, fabrikker og offshore, altså edge computing,” siger Lars-Bo Klausen.

Ifølge VMware har Kubernetes ændret sig fra at være en platform, der kører egenudviklede applikationer til nu at kunne afvikle kommerciel hyldevare-software.

”Eksempler her kan være løsninger til kontrol- og styring af ABB og Siemens, erp-software fra SAP, backupsoftware fra IBM og AI/ML-software fra SAS Institute,” forklarer Lars-Bo Klausen.


TAGS
Cloud
infrastruktur
netværk
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S