Home » Wearable » Nu er der Wi-Fi i skoen
Nu er der Wi-Fi i skoen

Nu er der Wi-Fi i skoen

Share

Flyselskabet Virgin har skabt en sko med indbygget Wi-Fi-forbindelse samt en oplader til din smartphone og en lille videoskærm

Hvis du går og tænker at du dine sko er lidt kedelige, så skulle du måske overveje at få fat på Virgin Americas nye First Class Shoe. Som navnet antyder har man her forsøgt at skabe en sko, der gengiver noget af luksus-fornemmelsen ved at flyve på første klasse.

Det indbefatter blandt andet en lille skærm, så man kan se video. Der er desuden Wi-Fi-hotspot, så din computer kan komme på nettet og en indbygget oplader til din smartphone. Alt dette fungerer cirka tre timer, før skoene skal en tur i stikkontakten.

First Class Shoe ligner mest af alt noget en astronaut ville gå med, og de snøres med en sikkerhedssele, for at lige at understrege flytemaet. 

Virgin America First Class Shoe.

Virgin America First Class Shoe.

Kun ét par

Der er indtil videre kun skabt et enkelt par. De sælges til højestbydende på en eBay auktion. Pengene går til en velgørende organisation, der hjælper med at skaffe sko og tøj til fattige samfund. Højeste bud er lige nu 8,900 dollars, og der er fem dage tilbage før auktionen lukker. 

Se en præsentation af First Class Shoe  her:

Skulle det ikke lige lykkes dig at få fat på First Class Shoe, så er Nike også på trapperne med et par smarte sko, som bliver mere bredt tilgængelige. Nike HyperAdapt har ikke godt nok ikke internet eller 0plader, men de kan snører sig selv via indbyggede tryksensorer – læs mere om Nike HyperAdapt her


TAGS
sko
virgin

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S