Home » Tilbehør » Ny powerbank oplader din telefon fra 0-80% på 35 minutter
Ny powerbank oplader din telefon fra 0-80% på 35 minutter

Ny powerbank oplader din telefon fra 0-80% på 35 minutter

Share

Vinsic Charger er i stand til at oplade din telefon fire gange hurtigere end stikkontakten. Den er forsynet med en USB-C port, så du også kan oplade din bærbare PC på farten

I takt med at batterikapaciteten i smartphones stiger, stilles der også større krav om hurtigere og mere effektiv opladning.

Vinsic Charger udstyret med Quick Charge 3.0 fra Qualcomm, som gør det muligt at oplade din telefon fra 0-80 % på bare 35 minutter. Det smarte ved denne teknologi er, at den tilpasser den udgående strømstyrke nøjagtigt til strømbehovet i din telefon og andre mobile enheder og dermed gør opladningen så effektiv som muligt.

Der er desuden USB-C port, som arbejder 1,5 gange hurtigere end traditionelle USB-forbindelser og gør strømoverførslen mere effektiv. Porten kan anvendes til både at oplade powerbanken, telefonen og andre mobile enheder udstyret med USB-C. USB-C kablet er ens i begge ender, så det betyder ikke noget, hvilken ende du sætter i powerbanken, telefonen eller andre mobile enheder.

Se også:  Oplad din smartphone lynhurtigt i bilen
Oplader sig selv i et snuptag

Udover at Vinsic Charger er i stand til at levere rekord hurtige genopladninger af smartphones og andre mobile enheder, er den også i stand til at genoplade sig selv med stor hastighed. USB-C porten har nemlig en strømindgang på hele 2 Ampere, som arbejder 1,5 gange hurtigere end traditionelle USB-porte. Det betyder, at den kan modtage strøm mere end dobbelt så hurtigt som gængse powerbanks på markedet. En fuld opladning af Vincic Charger tager ca. seks timer. .

Vinsic Charger har også USB-port, én Quick Charger 3.0 port, én USB-C port og én Micro USB-port.

Stor kapacitet

Vinsic Charger er pakket ind stødsikkert aluminium. Batterikapaciteten er på 20.000 mAh, så den kan oplade din telefon op til syv gange, en iPad/tablet to til tre gange og en bærbar PC én gang.

Se også:  EU-krav vedtaget: Snart skal alle mobilopladere benytte USB-C – resten er forbudt

På trods af den store kapacitet vejer eller fylder Vinsic Charger ikke mere end den kan ligge i en stor jakkelomme eller en mindre hånd- eller computertaske. 

Indbygget touchskærm

Vinsic Charger er udstyret med et touch display, hvor den øjeblikkelige batterikapacitet vises i % på den digitale skærm, når man trykker på den.

Visnic Charger sælges til en vejledende pris på 499 kroner og kan købes her:
http://logopowerbank.dk/products/vinsic-charger

 


TAGS
oplader
powerbank

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S