Vind Samsung Galaxy Note8

Vind en Samsung Galaxy Note8

Alt om DATA kaldte Samsung Galaxy Note 8 for den bedste Android-mobil, du kan få lige nu og gav den både 4,5 stjerner og et Anbefaler-logo i efterårets test. Det bedste af det hele er, at du nu har chancen for at vinde den elegante smartphone med den smarte S Pen!

S Pen’en er så velintegreret en del af oplevelsen i Note8, at det er svært at forlange mere som bruger. Den genkender det, du skriver, uanset hvor kringlede kragetæer du laver, den kan markere og klippe i alt, og nu kan den også oversætte både enkelte ord og hele sætninger i enhver tekst, du holder pennen over.

Og Alt om DATA sagde også:

Det er dog ikke kun pennen, der gør forskellen. Note8 har, som den første Samsung-mobil, fået dual-kamera på bagsiden. Med et vidvinkel- og et tele-objektiv på hver 12 MP er det grundlæggende set identisk med det i iPhone Plus-modellerne. Du har da også de samme muligheder for at zoome og lave ”bokeh”-effekt med sløret baggrund. Fleksibiliteten er dog større hos Samsung. Du kan få lov at gemme billederne fra begge kameraer, så du får både et vidvinkel- og et nærbillede. Billedkvaliteten er fremragende. Farverne står stærkt og lysstyrken er imponerende.

Læs hele testen af Samsung Galaxy Note8 her.

Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet nedenfor og indtaster dine kontaktoplysninger, så kan det måske være dig, der bliver den heldige vinder af en Samsung Galaxy Note8 til en værdi af 7749 kroner.

Denne konkurrence er afsluttet – Tillykke til den heldige vinder.

Så er vinderen i vores konkurrence om en Samsung Galaxy Note8 trukket …

Opslået af Alt om DATA på 13. december 2017

Få besked om nye konkurrencer

Like os på Facebook og hold dig opdateret med de nye konkurrencer.

KONKURRENCE-BETINGELSER

Sådan deltager du

  • Ansatte i Audio Media A/S må ikke deltage i konkurrencen.
  • Ved mistanke om snyd har Audio Media A/S ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.
  • Hver deltager kan kun deltage én gang.

Udtrækning af vinder

  • Der trækkes lod imellem alle besvarelser i konkurrencen.
  • Vinderen kontaktes direkte per mail. Vinderen skal positivt tilkendegive overfor Audio Media A/S at de accepterer præmien indenfor 5 dage – ved manglende accept trækkes en ny vinder.
  • Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig at Audio Media A/S må offentliggøre navn på vinderen/vinderne på de medier som anvendes af Audio Media A/S.

Præmier

  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
  • Audio Media A/S påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.
  • Præmien sendes portofrit og kan kun fremsendes til en adresse i Danmark.
  • Eventuelle lokale skatte- eller afgiftsmæssige konsekvenser ved modtagelse af præmien er alene et forhold mellem den enkelte person og de nationale skatte- og afgiftsmæssige myndigheder.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af trediepart. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Permission

Ved deltagelse giver brugeren ret til, at Audio Media A/S må kontakte dem i forbindelse med lignende aktiviteter.

Der tages forbehold for trykfejl.