Home » Sikkerhed » Vind sikkerhed og en tur i Ferrari
Vind sikkerhed og en tur i Ferrari

Vind sikkerhed og en tur i Ferrari

Share

Med Kaspersky Total Security er hele familiens enheder beskyttet uanset, om du bruger Windows, Mac, iPhone, iPad eller Android-enheder. Du kan blive den heldig vinder af den store sikkerhedspakke samt en hæsblæsende tur i en toptunet Ferrari

I de fleste hjem er der masser af forskellige enheder, der kan gå på internettet, og med Kaspersky Total Security er hele familiens enheder beskyttet uanset, om du bruger Windows, Mac, iPhone, iPad eller Android-enheder. Sikkerhedspakken beskytter nemlig på tværs af enheder og giver øget sikkerhed, når I surfer på nettet.

Total Security beskytter mod phising-angreb og spionage på dine enheder, og du kan tilføje et ekstra lag af sikkerhed, når du eller resten af familien shopper på nettet eller bruger din netbank. Du bliver også beskyttet mod vira, angreb og svindel samt bliver advaret om usikre websider, før du klikker på dem. En særlig funktion rettet mod børnefamilier sørger for, at skærme børnene mod farer på nettet.

Se også:  Vind total beskyttelse til alle dine enheder

Har du svært ved at huske alle dine vigtige adgangskoder til login på hjemmesider, så kan sikkerhedspakken også sørge for at gemme dine koder sikkert og give dig nem adgang. Pakken kan derudover hjælpe med at tage sikkerhedskopi af dine uerstattelige familiefotos, videoer, filer m.m.

Udover sikkerhedspakken trækker vi lod blandt alle de rigtige besvarelser om en 30 minutters køretur på landevej ved København eller Aarhus i en Ferrari 458 Spider, 570-hp, 4,5-liters V8.

Klik ind og deltag i GADGETkalenderen.


TAGS
antivirus
kaspersky
sikkerhedspakke

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S