Home » Mobiltelefon » Vind et livs forbrug af smartphones
Vind et livs forbrug af smartphones

Vind et livs forbrug af smartphones

Share

Gennem hele november er OnePlus i luften med en anderledes Black Friday-kampagne – den virtuelle skattejagt, Operation Black Box. Hovedpræmien er et livslangt forbrug af OnePlus’ flagskibstelefoner

I Operation Black Box skal brugerne begive sig ud på jagt efter mystiske sorte bokse med vilde præmier. I dag har OnePlus løftet sløret for den ultimative hovedpræmie – et livslangt forbrug af gratis OnePlus flagskibsmodeller.

Præmien er at finde i den såkaldte Golden Box. Den første telefonpræmie i rækken bliver topmodellen OnePlus 10 Pro 5G, der er udstyret med anden generation af det populære Hasselblad-kamera, det lynhurtige 80W Supervooc opladningssystem og høj ydeevne. Derefter er vinderen sikret en OnePlus flagskibsmodel én gang om året resten af livet.

Se også:  "Verdens mest hypede telefon" kommer nu til Danmark
En virtuel skattejagt

Ligesom de øvrige boxes er koordinaterne for Golden Box nøje udvalgt af OnePlus’ community og skal afkodes ved hjælp af ledetråde på OnePlus’ sociale kanaler og OnePlus.com. Derefter skal boksen findes ved hjælp af Google Street View.

Det er muligt at deltage og vinde frem til d. 30. november.

Foruden hovedpræmien i Golden Box er der gode muligheder for at få fat i andre af OnePlus’ modeller – f.eks. OnePlus 10T 5G eller OnePlus Nord 2T 5G – til en særlig god pris med Black Friday-tilbuddene, der ligeledes løber indtil den 30. november.


TAGS
black friday
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S