Vind en trådløs printer spækket med funktioner

Vind en trådløs printer spækket med funktioner

Share

Epson Expression Premium XP-7100 er en utrolig alsidig alt-i-en-printer, som udover print, scan og kopi også giver dig glimrende fotoudskrifter, automatisk multiscanning, trådløs forbindelse og meget andet. Du kan vinde printeren i vores GADGETkalender

De tider er for længst forbi, hvor en printer kun kunne printe, og Epson Expression Premium XP-7100 er et godt eksempel på en elegant printer til hjemmet, der både kan levere flotte udprint samt et væld af andre muligheder.

Udover de helt almindelige print, når du skal printe dine billetter, notater osv., så kan printeren også printe fotos på fotopapir i høj kvalitet, så du hurtigt kan få gavn af de mange billeder, hele familien får taget med deres digitale enheder. Da der er indbygget Wi-Fi og Wi-Fi Direct er det endda hurtigt og nemt at printe ud direkte fra smartphones, tablets og computere.

Se også:  Vind en ergonomisk mus

Derudover kan Epson XP-7100 også scanne samt kopiere dine fotos eller dokumenter, og der er endda en dobbeltsidet automatisk dokumentføder til flersidet scanning og kopiering.

Da printeren har mulighed for dobbeltsidet A4-udskrivning samt separate blækpatroner, er den økonomisk i brug, da du blot behøver at udskifte den farve, der er brugt op. Epson XP-7100 er også brugervenlig og har en interaktiv berøringsskærm, så det er nemt at navigere i menuerne.

Du kan vinde Epson Expression Premium XP-7100 i vores GADGETkalender. Klik ind og deltag her.

Del denne