Home » Mobiltelefon » Vind en OnePlus 7 Pro i stor fotokonkurrence
Vind en OnePlus 7 Pro i stor fotokonkurrence

Vind en OnePlus 7 Pro i stor fotokonkurrence

Share

OnePlus og National Geographic lancerer ny fotokonkurrence i jagten på de bedste sommerbilleder. Det bedste skud præmieres med den nye topmobil, OnePlus 7 Pro

Fotokonkurrencen #OnePlusGoExplore er netop skudt igang. Bag konkurrencen står OnePlus og National Geographic, der sammen vil hylde fotografiet og de magiske sommerferiefotos.

Hver uge frem til den 30. juli bliver et nyt tema afsløret på oneplus.com. Her gælder det om at indkapsle det enkelte tema i ét billede. Første tema er ’Never Alone’, og det løber frem til den 16. juli. Det er op til deltagerne at fortolke temaet, og et dommerpanel fra OnePlus vil særligt kigge efter kreativitet, kompositioner og evnen til at se det store i det små.

”Sommeren er højsæson for feriebilleder, og vi vil gerne hylde de gode sommerbilleder sammen med vores community. Vi bliver stadig overraskede over deres evne til at fortælle visuelle historier, og vi glæder os meget til at se, hvad folk finder på”, siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Se også:  OnePlus 7 Pro [TEST]: Prisbasker-mobilen er et skridt foran

Alle kan deltage i konkurrencen ved at tage et billede, som passer til ugens udfordring og uploade det på Instagram, Twitter eller Facebook med hashtagget #OnePlusGoExplore. Derefter skal man gå til oneplus.com og dele link til sit bidrag.

Et dommerpanel finder hver uge ni vindere, der alle får et sæt Bullets Wireless 2. Hovedpræmien er en OnePlus 7 Pro som gives til det bedste bidrag.

Sådan deltager man

Første tema er ’Never Alone’, der løber frem til 16. juli. Tema nummer to kører fra den 17.-23. juli, og tredje og sidste tema kører fra 24.-30- juli. Herunder er reglerne til konkurrencen.
• Hver uge vil et nyt tema blive offentliggjort på www.oneplus.com/dk/goexplore, https://forums.oneplus.com/forums/contests/ og https://www.facebook.com/OnePlusDanmark/
• For at deltage skal du uploade et billede på enten Facebook, Twitter eller Instagram med hashtagget #OnePlusGoExplore.
• Din social media-profil skal være offentlig for at OnePlus kan se dit bidrag.
• Tilføj dit navn/billedenavn/social media-link på OnePlus’ hjemmeside.
• Du kan max tilføje tre billeder per dag for at øge dine chancer for at vinde.
• I slutningen af hver uge vælger et OnePlus dommerpanel deres yndlingsbilleder.

Læs mere om konkurrencen her.


TAGS
foto
Mobilfoto
Mobilkamera
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S