Home » Underholdning » Ny app gør det nemmere at putte ungerne
Ny app gør det nemmere at putte ungerne

Ny app gør det nemmere at putte ungerne

Share

To fædre har udviklet en app, som skal gøre det sjovt og nemt at lægge børn i seng. Glimrende idé, mener børnepsykolog

Alle forældre kender de udfordringer, der ofte følger, når børn skal lægges i seng. Det gjorde iværksætterne Lars Henriksen og Anders Larson også, men nu har de udviklet en app, der skal gøre afslutningen på dagen bedre for både voksne og børn.

I appen Vilters Godnathistorier sender drømmepiloten Vilter Ørngot en personlig hilsen til barnet om aftenen, hvor han på en sjov måde fortæller, at nu er det sengetid – en opgave, mange forældre gerne vil have hjælp til.

Vilter hjælper børn i seng

Med sin interaktive to-do liste gør Vilter det sjovt at få børstet tænder, tisset af og komme i nattøjet. Præmien er adgang til over 70 personliggjorte godnathistorier med barnet og barnets bedste venner i hovedrollerne. Til sidst spiller Vilter sin godnatmelodi på mundharmonika for at sikre, at barnet falder blødt ind i søvnen.

Se også:  JBL JR 460NC [TEST]: Støjfrie hørebøffer til børnene

Og det virker, siger Pia Bratholt fra Nørre Sundby:

“Vilters Godnathistorier gør hele putteritualet til en meget bedre oplevelse for mine børn, men også for mig. Der er ingen diskussioner længere, ingen trækker tiden, mine børn kravler bare ind på begge sider af mig og ved, at nu skal vi til at læse. Og så er det jo vildt sjove historier, så vi kommer alle sammen i bedre humør.”

Børnepsykolog gennem 40 år og forfatter til blandt andet ‘De kompetente forældre’, Margrethe Brun Hansen, er også begejstret for konceptet.

“Vilter Ørngot er en gave til både børn og voksne, når der skal puttes. I det liv, de unge familier lever i dag, er det at få børn til at falde til ro og i søvn et af de helt store problemer. Her vil de personlige godnathistorier med Vilter være et virkeligt godt redskab til at fjerne stress og forvirring og hjælpe barnet til at falde afslappet og fredfyldt i søvn,” siger hun.

Se også:  Reparer din pc eller server med augmented reality – helt uden briller
Ikke et legetøj

Appen Vilters Godnathistorier er ikke et legetøj til børn, men et effektivt værktøj til forældre, som gerne vil skabe et bedre putteritual, understreger

Lars Henriksen – den ene halvdel af iværksætter-duoen bag konceptet og far til to (ofte meget vågne) drenge.

“Sengetid er den tid, man er allertættest på sit barn. Det er her, hemmelighederne kommer frem og her, man virkelig kan gøre noget godt for sit barn i form af højtlæsning. Men det forudsætter en god stemning, og den kan vores app være med til at skabe ved at sætte putteritualet i faste rammer og gøre det til en leg frem for en kamp,” siger han.

Appen Vilters Godnathistorier er tilgængelig i App Store og kommer senere på Google Play.


TAGS
app
børn

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S