Home » Kamera » Vildt let HD-video
Vildt let HD-video

Vildt let HD-video

Share

Creative har nu sendt deres lomme-videokamera på gaden i en HD-udgave.
Ikke alene optager det gode film, det er også let at få filmen over på
computeren eller vise den på dit tv

Fra tid til anden så dukker der et produkt op på redaktionens bord, der virkelig har den wow-faktor, som vi ofte efterlyser. Det var tilfældet med Creatives Vado HD, en videooptager i lommeformat, som oven i købet optager i 720p HD-kvalitet.

Let at tage det i brug

Efter vi havde kæmpet lidt med indpakningen, gik vi i krig med at filme med Vado HD. Det var den første glædelige overraskelse. Tænd for dyret og klik på den store røde knap. Voila så er du i gang med at filme. Du har mulighed for at zoome en anelse ind (2× zoom), og ellers så er det bare at pege der, hvor du ønsker at optage.

Under optagelsen kan du pause optagelsen, og du kan stoppe helt. Hvis du ønsker det, kan du også slette optagelser direkte på Vado, så du ikke behøver at forbinde den til en computer først. En skøn facilitet, når du lige kigger dine optagelser igennem på den indbyggede 2″-skærm.

Se også:  Creative Zen Hybrid [TEST]: Støjreducerende hørebøffer til stærk pris

Men når du først er færdig med dine optagelser, er det at nogle af de geniale funktioner og features i Vado HD virkelig kommer frem. For at starte ved fremvisningsdelen, så medfølger der et hdmi-kabel, og derved er det muligt at slutte Vado HD direkte til dit HDTV og vise dine videoer direkte der. Naturligvis er de så helt uredigerede, men alligevel.

Programmer på Vado’en

Den næsten lille genistreg, som Creative har begået, er, at de programmer, der skal bruges for at arbejde med indholdet på Vado HD, ligger indbygget på enheden. Når du så kobler Vado HD til din computer, vil der blive afviklet et lille program, som viser indholdet af din Vado. Her kan du så afspille dine videoer, kopiere dem over på din harddisk, og ikke mindst så kan du slette dem fra Vado’en og derved frigive plads.

Ikke at du umiddelbart kommer til at mangle plads. På den indbyggede 8GB store lagerplads er der kapacitet nok til to timers video i HD-kvalitet, hvilket i de fleste tilfælde er mere end rigeligt.

Se også:  Creative BT-W4 [TEST]: Få stærk Bluetooth-forbindelse i hvad som helst

Skulle du ikke være helt tilfreds med resultatet, så har du også mulighed for at redigere i dine videoer. Vælger du den funktion, så bliver der lige installeret et specielt codex på din computer, og i løbet af få minutter har du mulighed for at lave simple redigeringer i din video. Ikke mindst, så kan du tilføre nogle effekter til videoen, eller musik hvis du ønsker baggrundeffekter.

Du kan også opdele dine videoer, hvis du skulle have lyst til det og naturligvis samle de enkelte små klip til en stor samlet film. Hvis du har brug for overgange mellem klippene, eller måske bare tage nogle snapshots fra dine optagelser, så er det også muligt i den indbyggede software.

Vado HD har vakt vores begejstring, og vi må varmt anbefale den, både til ferien og til dem, der bare gerne vil have mulighed for at lave videooptagelser i høj kvalitet uden at rende rundt med et kæmpe videokamera.


Creative Vado HD
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Vado HD har imponeret redaktionen. Det er faktisk kun prisen, der
trækker lidt ned i bedømmelsen. 1.800 kroner er nu en pæn slat penge

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Creative
HD
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S