Home » Mobiltelefon » Vildt billig Nokia-smartphone: Dobbeltkamera og kæmpe batteri for under en tusse
Vildt billig Nokia-smartphone: Dobbeltkamera og kæmpe batteri for under en tusse

Vildt billig Nokia-smartphone: Dobbeltkamera og kæmpe batteri for under en tusse

Share

Nokia 2.3 har stor skærm, dobbeltkamera, batterilevetid på to dage og garanteret opdatering til Android 10. Men prisen er under tusind kroner

Hvad kan man forvente af en smartphone til 899 kroner? Ikke meget, vel?

Bare det at Nokia 2.3 kommer med en stor 6,2” HD+ skærm er derfor nok til at imponere. Og når man dertil lægger, at den har et velvoksent batteri på 4000 mAh, så skal den gøre meget galt for at være ikke er et forrygende godt køb.

Intelligent kamera

På kameraet ser den også ud til at levere mere end man kan forvente i prisklassen. Der er dobbeltkamera, bestående af 13 MP hovedkamera og et 2 MP dybdekamera til bokeh-effekter.

Recommended shot er en helt ny funktion ved Nokia-telefoner. Når du tager billeder af ting i bevægelse, skydes flere billeder, hvorefter kameraet anbefaler det bedste – også selvom det ikke var lige, da du trykkede på udløseren.

Se også:  Så vildt er kameraet i Huawei P40 Pro - se funktionerne i brug

Sammen med AI-funktioner som ’portrættilstand’ og billedbehandling ved lavt lys gør Nokia 2.3 det muligt at tage kreative billeder i mange forskellige omgivelser.

Der hvor man nok må forvente at kunne mærke den lave pris er på ydelsen. Nokia 2.3 kommer med en Mediatek MT6761 Helio A22 quad-core-processor samt 2 GB ram. Det vil formentlig være fint til at køre dagligdagens basale opgaver, men næppe meget mere.

Der er dog et helt pænt lager indbygget. 32 GB må siges at være flot til denne pris, og det kan udvides med microSD-kort.

Praktisk design

Med en overflade af 3D nanotekstur skal mobilen ligge sikkert i din hånd. Der er ingen kamerabump, da et dobbelte kamera er integreret i overfladen. Nokia 2.3 har en dedikeret Google assistent-knap og giver mulighed for at logge på på mobilen med ansigtsgenkendelse.

Se også:  Mobiltelefoner med fingeraftryk giver falsk sikkerhed

Mobilen sælges med Android 9, men er klar til Android 10, og der er garanteret månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år samt OS-opdateringer i to år.

Nokia 2.3 er på markedet fra på fredag kommer i farverne Charcole, Cyan Green og Sand, Den sælges til en vejledende pris på 899 kroner i hos Elgiganten, Proshop og Power og Salling Group (Bilka og Føtex).


TAGS
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S