Home » Mobiltelefon » Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller
Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller

Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller

Share

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har nyt kamerasystem, Super Retina XDR-skærm med 120 Hz opdatering, ny A15 Bionic-chip, længere batteritiden og flere andre forbedringer

De nye Pro-modeller i iPhone 13-serien er nydesignet helt fra bunden og introducerer en helt ny Super Retina XDR-skærm med ProMotion med en adaptiv opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, som gør touch-oplevelsen hurtigere og mere responsiv.

Nye fotofunktioner

Det nye kamerasystem byder på vidvinkel, ultravidvinkel og tele med mulighed for bl.a, at lave makrofotografering på det nye ultravidvinkelkamera og med op til 2,2 x bedre ydeevne i svagt lys på det nye vidvinkelkamera.

Nye funktioner til computerbaseret fotografering såsom Fotoformater gør billedernes udseende mere personlige i Kamera-appen, og begge modeller har nu Nat-tilstand på alle kameraer.

Se også:  Nu kan du reparere din egen iPhone - Apple giver adgang til reservedele

Til video kan man udnytte den nye Filmisk funktion, der giver lækre overgange med dybdeskarphed i forgrund eller baggrund, makro med tidsforløb og slowmotion samt bedre ydeevne i svagt lys. Begge modeller tilbyder video-optagelse i Dolby Vision og, for første gang, ProRes, der kun findes på iPhone.

Bedre batteri

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har også 5G med flere bånd for bedre dækning, store forbedringer af batteritiden, der giver den hidtil bedste batteritid på iPhone, ny lagringskapacitet på 1 TB, og Ceramic Shield på skærmen, som, ifølge Apple, er mere robust end noget andet smartphoneglas.

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max fås i fire finisher, bl.a. grafitgrå, guld, sølv og den helt nye skyfri blå. De kan forudbestilles fra fredag den 17. september, og vil være tilgængelige fra fredag den 24. september.

Se også:  Apple klar med "verdens mest kraftfulde chip" til en pc

iPhone 13 Pro fås til priser fra 8.999 kroner, mens iPhone 13 Pro Max fås fra 9.699 kroner og helt op til 14.199 kroner.

Sammen med de nye iPhone 13 Pro-modeller kommer også to iPhone 13-modeller. Læs om dem her:

Her er iPhone 13: Store kameraforbedringer og bedre batteri


TAGS
Apple
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S