Home » AOD Pro » Vild vækst hos OnePlus: Øger omsætningen med 286 pct.
Vild vækst hos OnePlus: Øger omsætningen med 286 pct.

Vild vækst hos OnePlus: Øger omsætningen med 286 pct.

Share

OnePlus har i første kvartal af 2021 realiseret en stigning i omsætningen på 286 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Den formidable start skyldes blandt andet lanceringen af OnePlus 9-serien og salget af andre flagskibs-enheder, der tilsammen står for 65 pct. af omsætningen

2021 har indtil videre været et godt år for OnePlus, der i dag offentliggør europæiske tal for første kvartal af 2021. Her fremgår det, at OnePlus i årets første kvartal har opnået en vækst i salg på 388 pct. samt en stigning i omsætningen på 286 pct. sammenlignet med første kvartal af 2020.

OnePlus har særligt fat i Nordeuropa, der står for 30 pct. af omsætningen, og som dermed er den region i Europa, der performer bedst. Det understøtter OnePlus’ vækststrategi om at udnytte mulighederne i Norden, Belgien og Holland.

Se også:  Nu er det stensikkert: OnePlus kommer med et smartwatch

“Vi har haft en fremragende start på året i Europa, hvilket blandt andet skyldes vores store fokus på vores flagskibs-smartphones, et voksende community og investeringer i vigtige markeder som fx Nordeuropa. Vi vil nu fortsat arbejde mod en bredere produktportefølje af fremtidssikre 5G-enheder og et stærkt samarbejde med vores community”, siger Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europe.

Den gode start på 2021 er en naturlig fortsættelse af OnePlus’ stærke tilstedeværelse i Nordeuropa. OnePlus var sidste år, ifølge en undersøgelse fra Counterpoint Research’s Market Monitor, ét af de tre førende smartphone-brands i hhv. Danmark og Finland. Her fremgik det også, at OnePlus sidste år indtog andenpladsen som det mest populære 5G Android-smartphonebrand i Danmark.

Se også:  Få den helt nye prisbasker-mobil fra OnePlus før tid
En teknologivirksomhed med ambitioner

OnePlus tilbyder i dag en bred produktportefølje af premium- og mellemklasse-smartphones, trådløse høretelefoner samt OnePlus Watch, virksomhedens første smartwatch, der lanceres den 30. april.

Sidste år lancerede virksomheden OnePlus Nord og OnePlus Nord N-serien, der styrkede virksomhedens udvalg af produkter i mellemklasse-kategorien og gjorde OnePlus-oplevelsen tilgængelige for endnu flere brugere i hele verden.


TAGS
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S