Home » Transport » Vild rækkevidde i Mercedes nye elbil
Vild rækkevidde i Mercedes nye elbil

Vild rækkevidde i Mercedes nye elbil

Share

Mercedes EQE sætter ny standard i sit segment med en rækkevidde på op til 618 kilometer på en enkelt opladning. Den kommer samtidig med nye spændende tech-features

Det er kun få måneder siden, den nye EQS blev præsenteret, men allerede nu er næste fuldelektriske luksus-sedan fra Mercedes-EQ klar, og den nye elbil tilbyder mange af de samme nye og innovative funktioner og features som EQS – men i et mere sportsligt og kompakt format.

Bred appel

EQE 350 er udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og klarer op til 618 kilometer på en opladning (WLTP). Batteriet har en nettokapacitet på 90 kWh og kan lades med en effekt på op til 170 kW. Dermed er det muligt lade til mere end 200 kilometers kørsel på omkring et kvarter.

Se også:  Ny pakkeløsning skal gøre det nemmere at være elbilejer

Kombinationen af luksus, kraftoverskud og lang rækkevidde gør, at den ny EQE appellerer bredt i særligt ét segment, forklarer salgschef hos Mercedes-Benz i Danmark, Simon Lindegaard:

“Den ny EQE er det fuldelektriske alternativ til E-Klassen, og med en rækkevidde på mere end 600 kilometer på en opladning sætter den en helt ny standard i et segment, som især er populært hos firmabilisterne,” siger Simon Lindegaard.

Sanselig komfort

Slægtskabet til den større og mere eksklusive EQS skinner tydeligt igennem i detaljer som Black Panel-fronten, komforthåndtagene, som automatisk kører ud, når man nærmer sig bilen, og ikke mindst det markante One-Bow-design. Men med kortere udhæng for og bag, et mere aggressivt lygtedesign og 90 millimeter kortere afstand mellem for- og bagaksel fremstår EQE både lettere og mere dynamisk.

I kabinen går det gennemført futuristiske indryk igen. I lighed med EQS fås EQE med den nye MBUX Hyperscreen, som breder sig på tværs af hele cockpittet og giver både fører og passager mulighed for at navigere hurtigt rundt i alt fra navigation og kørecomputer til radio, underholdning og komfortfeatures som de aktive massagesæder, det dynamiske ambientelys, et unikt udvalg af særlige dufte og et digitalt lydspor, som reagerer på førerens kørestil.

Se også:  Elektrisk Skoda med stor trækkraft - her er de danske priser ...

Det er desuden muligt at tilvælge 4MATIC-firehjulstræk, medstyrende bagaksel og de intelligente DIGITAL LIGHT-forlygter, som både lyser vejen ekstremt kraftfuldt og præcist op og samtidig er forberedt til at kunne projektere symboler og advarsler direkte på vejbanen.

Den ny EQE lanceres i Danmark i løbet af 2022. Priser er endnu ikke offentliggjort.

Meget mere end en smartphone: Samsung Galaxy Z Fold3 åbner helt nye muligheder


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
Mercedes

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S