Home » AOD Pro » Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor
Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Share

Panasonic PT-RQ25K er verdens mindste og letteste 4K 3-chip DLP-projektor med 20.000 lumen

4K-projektorserien PT-RQ25K er 40 procent mindre og 35 procent lettere end sine forgængerne. Serien,  som består af fire modeller, inkluderer verdens mindste og letteste 20.000 lm 4K 3-chip DLP-projektor. Når vi skriver “let”, betyder det i denne sammenhæng en vægt på 35 kilo. For produktkategorien er det

Det er den første Panasonic-projektor udstyret med Intel Smart Display Module, som integrerer kundens grænsefladebehov via kompatible tredjepartsmoduler og valgfri proprietære terminalkort såsom 12G-SDI, Digital Link osv.

Nyeste teknologi

Yderligere tidsbesparende installationsfunktioner omfatter NFC-aktiverende IP-installation uden AC-strøm, Remote Preview Lite til styring af inputsignaler på en fjern-pc, præaktiverede opgraderingssæt med Geometry Manager Pro til at automatisere kantblanding via kamera og lette, sofistikerede maskeringsfunktioner og Information Monitor for at vise status i standby tilstand.

Se også:  Panasonic JZ1000 [TEST]: God betjening og forrygende billedkvalitet

Quad Pixel Drive – Panasonics 2-akse pixel-firedoblingsteknologi – skaber jævne og detaljerede 4K-billeder, mens den nye “Additional Dynamic Contrast”-tilstand giver højere hvid lysstyrke og dybere sort i scener med høj kontrast. Gradation Smoother reducerer farvebånd, mens forbedret punktbaseret sortniveaujustering hjælper med kantblanding på buede overflader med præcision på pixelniveau.

Kompakt LCD

PT-RQ25-serien er designet til at holde i mindst 20.000 timer uden vedligeholdelse, og ”Failover Circuitry” forhindrer tab af lysstyrke ved diodefejl, mens ”Backup Input” forhindrer sort skærm, hvilket skaber tryghed i selv de mest kritiske situationer, hvor kravet er: “the show must go on”.

PT-RQ25K-serien lanceres i september 2022. Udover PT-RQ25K-serien annoncerede Panasonic i dag også PT-MZ20K, som er verdens mindste, letteste og mest støjsvage LCD-projektor med en lysstyrke på 20.000 lm. Den vil være tilgængelig fra december 2022, og er oplagt til brug i mødelokaler, auditorier og hybridmiljøer. Den leverer høj omkostningseffektivitet i veloplyste lokaler og over IP-kameraer til deltagere på distancen: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector

Se også:  Epson klar med seks projektorer der kan erstatte dit tv


TAGS
Panasonic
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S