Home » AOD Pro » Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor
Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Share

Panasonic PT-RQ25K er verdens mindste og letteste 4K 3-chip DLP-projektor med 20.000 lumen

4K-projektorserien PT-RQ25K er 40 procent mindre og 35 procent lettere end sine forgængerne. Serien,  som består af fire modeller, inkluderer verdens mindste og letteste 20.000 lm 4K 3-chip DLP-projektor. Når vi skriver “let”, betyder det i denne sammenhæng en vægt på 35 kilo. For produktkategorien er det

Det er den første Panasonic-projektor udstyret med Intel Smart Display Module, som integrerer kundens grænsefladebehov via kompatible tredjepartsmoduler og valgfri proprietære terminalkort såsom 12G-SDI, Digital Link osv.

Nyeste teknologi

Yderligere tidsbesparende installationsfunktioner omfatter NFC-aktiverende IP-installation uden AC-strøm, Remote Preview Lite til styring af inputsignaler på en fjern-pc, præaktiverede opgraderingssæt med Geometry Manager Pro til at automatisere kantblanding via kamera og lette, sofistikerede maskeringsfunktioner og Information Monitor for at vise status i standby tilstand.

Se også:  Panasonics klar med et væld af nye tv'er - priser ned til 5.999 kroner

Quad Pixel Drive – Panasonics 2-akse pixel-firedoblingsteknologi – skaber jævne og detaljerede 4K-billeder, mens den nye “Additional Dynamic Contrast”-tilstand giver højere hvid lysstyrke og dybere sort i scener med høj kontrast. Gradation Smoother reducerer farvebånd, mens forbedret punktbaseret sortniveaujustering hjælper med kantblanding på buede overflader med præcision på pixelniveau.

Kompakt LCD

PT-RQ25-serien er designet til at holde i mindst 20.000 timer uden vedligeholdelse, og ”Failover Circuitry” forhindrer tab af lysstyrke ved diodefejl, mens ”Backup Input” forhindrer sort skærm, hvilket skaber tryghed i selv de mest kritiske situationer, hvor kravet er: “the show must go on”.

PT-RQ25K-serien lanceres i september 2022. Udover PT-RQ25K-serien annoncerede Panasonic i dag også PT-MZ20K, som er verdens mindste, letteste og mest støjsvage LCD-projektor med en lysstyrke på 20.000 lm. Den vil være tilgængelig fra december 2022, og er oplagt til brug i mødelokaler, auditorier og hybridmiljøer. Den leverer høj omkostningseffektivitet i veloplyste lokaler og over IP-kameraer til deltagere på distancen: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector

Se også:  Panasonic TX-65JZ2000E [TEST]: Løfter din hjemmebio til et nyt niveau


TAGS
Panasonic
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S