Home » AOD Pro » Vild dansk 3D-teknologi: Ny Volkswagen-video viser, hvad den kan
Vild dansk 3D-teknologi: Ny Volkswagen-video viser, hvad den kan

Vild dansk 3D-teknologi: Ny Volkswagen-video viser, hvad den kan

Share

Den internationale teknologivirksomhed med danske rødder, Unity, lancerer Unity Forma, som gør det lettere for forbrugere at interagere med og udforske indhold og produkter i 3D i realtid. Volkswagen bruger teknologien i en lanceringsvideo af deres nye elektriske SUV. Men videoen har aldrig set skyggen af en rigtig bil.

En af verdens førende platforme til udvikling og drift af 3D-indhold i realtid, Unity, lancerer nu et nyt værktøj: Unity Forma.

Værktøjet gør det let for virksomheder og brands at udvikle interaktivt indhold, der forbedrer oplevelsen for forbrugerne og samtidig reducerer produkternes time to market.

“Det bliver sværere og sværere at vække forbrugernes følelser. Med Unity Forma får designere, ingeniører, marketingfolk og teknikere et nyt effektivt redskab til at udvikle interaktivt indhold i realtid, der inspirerer forbrugerne til at udforske nye produkter og samtidig øger chancerne for køb,” siger Clive Downie, Chief Marketing Officer i Unity, og fortsætter:

“Fra starten var vores ambition at skabe et fundament for moderne markedsføring, hvor virksomheder og brands kan udvikle engagerende indhold og interaktive oplevelser langt hurtigere end før.”

Se også:  Se 3D på pc-skærmen uden specialbriller
Ny video viser teknologiens potentiale

Den tyske bilproducent Volkswagen er den første virksomhed, der har taget Unity Forma i brug.

Volkswagen benytter også andre Unity-værktøjer til sine online-konfiguratorer, hvor forbrugerne selv kan designe deres næste bil, og til at udvikle apps baseret på bl.a. Augmented Reality (AR).

Volkswagen præsenterer samtidig en ny reklamefilm for virksomhedens første elektriske SUV, ID.4, der er udviklet via Unity Forma, og som – i modsætning til tidligere – er 100 pct. animeret og dermed ikke tager udgangspunkt i et fysisk objekt.

“Vi forsøger løbende at forbedre oplevelsen for vores brugere. Sammen med Unity har vi bl.a. forbedret vores online-konfiguratorer, og med Unity Forma kan vi nemt og hurtigt visualisere vores produkter i høj kvalitet i realtid. Samtidig kan vi skabe mere innovative oplevelser af vores ID Light-koncept og IQ.DRIVE-funktion, så forbrugerne får en bedre og mere realistisk fornemmelse af vores biler,” siger Candido Peterlini, Head of Global Digital Marketing i Volkswagen.

Se også:  Første billeder: Volkswagen løfter sløret for elektrisk sedan

Om Unity

Unity er en platform til udvikling og drift af 3D-indhold i realtid (RT3D). Udviklere inden for spil, kunst, arkitektur, bildesign og film bruger Unity til at gøre deres ideer til virkelighed. Unity leverer softwareløsninger til at udvikle, drifte og tjene penge på interaktivt 2D- og 3D-indhold i realtid til mobiltelefoner, tablets, pc’er, konsoller samt augmented- og virtual reality-enheder.

Virksomhedens forsknings- og udviklingsteam består af flere end 1.800 personer, der står i spidsen for udviklingen af Unity ved at samarbejde med partnere for at sikre optimeret support til de nyeste udgivelser og platforme. Apps udviklet af Unity-skabere blev hver måned i 2019 downloadet mere end tre mia. gange på mere end 1,5 mia. unikke enheder.

Kort om Unity Forma

Unity Forma er et åbent API og et udviklingsmiljø, hvor designere, ingeniører, marketingfolk og teknikere kan implementere deres egne værktøjer og grænseflader og hermed skræddersy Unity Forma til deres virksomhed eller brand.


TAGS
3D
unity
volkswagen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S