Home » Forskning » Her er de vigtigste it-trends i 2018
Her er de vigtigste it-trends i 2018

Her er de vigtigste it-trends i 2018

Share

Hybride cloudservices, IoT på arbejdspladsen og AI-drevet it-sikkerhed vil drive udviklingen næste år. Citrix giver her deres bud på seks it-tendenser, der vil dominere i 2018

Et nyt år venter lige rundt om hjørnet, og ifølge it-firmaet Citrix kan det vise sig at blive et af de vigtigste år inden for digitalisering hidtil. 

Stemmestyrede enheder og machine learning

Næste års store teknologiske innovation være talestyrede enheder, der sammen med machine learning vil være et effektivt redskab til at interagere med komplekse data. Kombinationen vil være mere kraftfuld end virtual, augmented eller mixed reality og kan revolutionere, hvordan vi arbejder i dag. Det kan i sidste ende betyde enden på tastaturet og musen, hvilket gør arbejdet i en digital tidsalder endnu mere produktivt.

Se også:  B&O Beosound A1 gen 2 [TEST]: Den smukke danske højttaler taler kun engelsk
AI-drevet it-sikkerhed i virksomheden

Nye analytiske værktøjer vil føre til mere effektive arbejdsprocesser og øget produktivitet i virksomheden. Mens it-sikkerheden øges, forbedres brugeroplevelsen for medarbejderne. Gennem AI-lignende analyseværktøjer kan virksomheder analysere medarbejders standardadfærd for at finde afvigelser, som de kan anvende sikkerhedskontrol på efterfølgende. I fremtiden vil sikkerhedsteknologier blive både smartere og mere brugerorienterede såsom automatiserede id-kontroller gennem machine learning og AI.

AI øger medarbejdernes produktivitet

Virksomheder, der ønsker at strømline processer, vil kunne drage nytte af AI. For eksempel kan virksomheder gennem AI analysere og spore medarbejdernes opgaver og dermed stille data til rådighed for dem på deres digitale arbejdspladser – så de kan begynde næste dag, hvor de forlod.

Se også:  Harman Kardon Citation 500 [TEST]: Højttaleren har stor lyd og stemmestyring

TAGS
Citrix
IoT
stemmestyring
trends

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S