Home » AOD Pro » Ny pakkeløsning til mødelokalet skal gøre det nemt at afholde onlinemøder
Ny pakkeløsning til mødelokalet skal gøre det nemt at afholde onlinemøder

Ny pakkeløsning til mødelokalet skal gøre det nemt at afholde onlinemøder

Share

En videobar fra Jabra og en styreenhed fra Lenovo. De to leverandører er gået sammen om en komplet løsning, som skal gøre det gnidningsfrit at afholde videomøder i mødelokaler

Teknikken går formentlig ikke i vejen, hvis du vælger denne nye sampak-løsning til onlinemøder i mødelokaler. Her samarbejder to erfarne leverandører. Jabra skyder sin videobar PanaCast 50 (med 4K og 180 graders panorama) ind, og Lenovo kommer med styreenheden, som består af 10,1″-displayet ThinkSmart Core samt af ThinkSmart Controller. Det hele er integreret i Microsoft Teams-miljøet.

Det er ikke første gang, Jabra etablerer denne form for samarbejde. Det danske selskab har også lavet fælles løsninger med en anden stor it-leverandør, HP, hvor Jabra PanaCast kombineres med HP Elite Slice G2 i en samlet pakke.

Væk med de tekniske udfordringer

Ideen med den slags pakker er blandt andet at komme ud over den hurdle, som har plaget mange mødelokaler: at få teknikken til at virke hver gang. Jabra/Lenovo-samarbejdet skulle sikre et gnidningsfrit og nemt anvendeligt plug and play-system til mødelokalet, som tilmed er optimeret til brug med Microsoft Teams Rooms (medfølgende interface) og skræddersyet til den hybride arbejdsplads. Dermed er der håb om, at deltagerne i mødet med det samme kan koncentrere sig de emner, der skal debatteres.

Den samlede løsning.

Den samlede løsning består af en mini-pc fra Lenovo, som nemt kan gemmes af vejen, et display fra Lenovo samt en videobar fra Jabra. Microsoft Teams er integreret i pakken.

Lenovos ThinkSmart-løsning giver brugerne mulighed for at indlede og styre møder samt dele indhold og samarbejde med kolleger, som befinder sig på andre steder eller måske derhjemme. På den måde er produkterne også – ifølge de to leverandører – et svar på det voksende behov for hybride arbejdspladser.

Se også:  Medarbejdere forventer hybrid omstilling – ellers tager de ikke jobbet
Automatisk tænd og sluk

ThinkSmart Core er drevet af en 11. generations Intel Core vPro-processor. Designet betegnes af Lenovo som underspillet og diskret, så enheden kan indgå diskret i mødelokalets opsætning.

Der er tilslutninger i ThinkSmart Core til at understøtte forskelligt udstyr, herunder højttalere og skærme. Der er desuden integrerede infrarøde sensorer, som registrerer, når deltagere kommer ind i rummet, og enheden kan dermed tænde og slukke automatisk for systemet.

Integreret med Teams

“Skiftet til hybridarbejde har utvivlsomt ført til større efterspørgsel efter videoaktiverede konferencelokaler. Derfor arbejder vi sammen med virksomheder som Jabra og Lenovo om at udvikle specialbyggede Microsoft Teams Rooms,” sagde Albert Kooiman, som er senior director for Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification og tilføjer:

Se også:  Få bedre lyd til dine onlinemøder i hjemmekontoret

“Ved at bringe Jabra og Lenovos hardware sammen med Microsoft Teams-software får brugerne mulighed for at opleve vigtige Teams-funktioner såsom Front Row og Intelligent Camera, begge (til glæde) for alle i mødelokalet og andre steder.”

Pakkeløsningen fra Jabra og Lenovo ventes på markedet 15. september.


TAGS
hjemmearbejdsplads
hybrid arbejdsplads
onlinemøde
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S