Home » AOD Pro » Dette kamera følger alle i mødelokalet fra midten af bordet
Dette kamera følger alle i mødelokalet fra midten af bordet

Dette kamera følger alle i mødelokalet fra midten af bordet

Share

De mange videomøder i coronaperioden kalder på innovative løsninger. Denne enhed fra producent Owl Labs stilles midt på bordet i videomøderummet, og herfra kan det indbyggede kamera fokusere på den talende person

Nye løsninger til videomøder står i kø for tiden, men corona-situationen har da også virkelig kaldt på kreative ideer. Blandt de mere originale er denne konferenceenhed, som er ny på det danske marked. Den hedder Meeting Owl Pro og stilles ganske enkelt midt på bordet i mødelokalet.

Fra denne position kan det indbyggede kamera holde øje med, hvad der foregår 360 grader rundt om enheden og fokusere og zoome ind på den person, som aktuelt tager ordet. Enheden rummer også højttalere og – naturligvis – mikrofoner. Kameraets opløsning er 1080p.

Se også:  Jabra PanaCast + HP Elite Slice [TEST]: To tech-firmaer sammen om elegant videokonference

Meeting Owl Pro er kompatibel med de fleste webbaserede videokonference-systemer, såsom Zoom, Google Meet, Skype for Business, Microsoft Teams osv.

Meeting Owl Pros zoom – Smart Zooming – finder og forstørrer den talende person i mødet, og lyden opfanges af hele otte mikrofoner, der ifølge Owl justerer lydniveauet, så lave stemmer kan høres tydeligere.

Fokus på op til tre ekstra deltagere

Kameraet kan også dele skærmen på midten og fokusere på op til tre flere mødedeltagere på samme tid – og kan desuden følge en person, som for eksempel går op til et whiteboard og samtidig filme resten af mødedeltagerne.

Kameraet i toppen kan holde øje med deltagerne i mødelokalet 360 grader rundt.

Kameraet i toppen kan holde øje med deltagerne i mødelokalet 360 grader rundt. Det er ikke svært at se, hvorfor produktnavnet er “ugle”.

”At kunne opretholde en effektiv kommunikation uanset, hvor du er, er vigtigere end nogensinde. Da mange medarbejdere og studerende fortsætter med at arbejde og studere eksternt, og andre måske er vendt tilbage til kontoret eller klasselokalet, er der nu en stigende efterspørgsel efter produkter og tjenester, der hjælper med at opretholde produktivitet og gør det muligt for disse blandede arbejdsgrupper at fortsætte med at kommunikere effektivt. Vi er glade for, at Meeting Owl Pro er begyndt at få fodfæste på det danske marked, hvor mange virksomheder og organisationer er ved at beslutte, hvordan fremtidens arbejdsplads skal struktureres, og hvordan man bedst kan sikre, at teams kan holde tæt kontakt – også selv om de er fysisk adskilte,” siger Frank Weishaupt, CEO for Owl Labs.

Se også:  Webex slår tilbage mod Zoom, Teams og Meet

Meeting Owl Pro sælges til en anbefalet pris på 8499 kroner (6799 kroner ekskl. moms).


TAGS
onlinemøde
videokonference
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S