Home » Gratis software » Videoafspiller der understøtter et hav af formater
Videoafspiller der understøtter et hav af formater

Videoafspiller der understøtter et hav af formater

Share

Avanceret medieafspiller med ’rent’ interface

PotPlayer er en gratis videoafspiller, der kan anvendes under Windows XP til og med Windows 8.1. programmet kan hentes i såvel en 32bit udgave samt en 64bit udgave.

Et af programmet store styrker er, at det understøtter et meget stort antal codecs. Et andet er at afspilleren kan tilpasses til at afspille video med de indstillinger man ønsker, mange af disse muligheder er mest for kendere og vil nok ikke blive brugt af mange. Afspillere understøtter mange forskellige typer undertekster, man kan søge efter og importere undertekster, og justere visningshastigheden af teksterne.

Programmet kan afspille 3D-video i mange forskellige formater og hardwareacceleration understøttes i form af Cuda, QuickSync eller DXVA. Der er mange forskellige indstillingsmuligheder, der kræver en vis indsigt, men som kan være en fordel for erfarne videokendere. Man kan få oplysninger om bithastighed, fps, anvendt codec og meget meget mere.

Fyldt med funktionalitet

Afspilleren rummer som sagt en hel del funktionalitet, selv om det man ikke umiddelbart er så tydeligt, når man starter afspilleren første gang. Menuen kan åbnes i øverste venstre hjørne, eller at højre klikke på programvinduet et sted, derved dukker der en menu frem med undermenuer, der rummes alskens muligheder for at fintune hvorledes videoen skal afspilles.

Se også:  Dette minikamera er nok nemmere til foto og video end mobilen

I højre side på øverste programramme kan man med en skyder gøre såvel programvindue samt video mere transparent i en Bevægelse.

På den nederste menulinje er der integreret en knap til playlister. Der er også en knap der henholdsvis viser eller skjuler kontrolpanelet, der også har den egenskab, at man kan ændre dets transparens.

I kontrolpanelet der kan trækkes rundt på skærmen også uden for afspilningsområdet kan man andre indstillinger fro audio, video, undertitler og playback. Det inkluderer en ti-spors equalizer med masser af præindstillede lydtemaer, indstilling af mastervolumen samt mulighed for at justere lysstyrke, kontrast, mætning samt justering af rgb-forskydning. Her er der også indbygget screen dump funktion, så der er mulighed for, at få et øjebliksbillede af den film man ser.

Se også:  Zappiti Pro 4K HDR [TEST]: Nørdet medieafspiller er næsten for meget af det gode

PotPlayer er lige til at installere, ganske vist stod installationen som standard til at være på koreansk, men i dropdown menuen kan man vælge engelsk. I løbet af installationsprocessen spørger programmet, om man ønsk r at installere flere videocodecs, hvilket vi gjorde i testen. Det forløb smertefrit og har ikke skabt problemer eller ustabilitet i andre sammenhænge.

Når man først er kommet i gang er PotPlayer lige som enhver anden medieafspiller, når man først har fundet ud af menusystemet og programmets menusystem. Programmet bruger generelt ikke voldsomt med ressourcer i brug, cpu forbruget kan svinge lidt, men hukommelsesforbrugt holder sig på et rimeligt niveau i forhold til det afspillede.

PotPlayer kan ’huske’ hvor langt du var kommet i en given video, hvis afspilningen blev afbrudt og programmet lukket ned. Gangen efter vil PotPlayer som standard starte afspilningen fra hvor sidste afspilning sluttede ved tryk på afspilningsknappen.


PotPlayer
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

Videoafspiller der klarer snart sagt alle formater, bag det enkle ydre understøtter afspilleren mange avancerede tilpasningsmuligheder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
medieafspiller
PotPlayer
Video

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S