Home » TV » Viaplay svarer igen i streamingkrigen
Viaplay svarer igen i streamingkrigen

Viaplay svarer igen i streamingkrigen

Share

Viaplay dumper priserne og tilbyder offline
film/serie-kigning.

Det sidste ord er langt fra sagt og skrevet i den verserende film/serie-streamingkrig i Danmark, og efter Netflix langt om længe har lanceret deres filmtjeneste i Danmark og afsløret pris og indhold, så tøver Viaplay ikke med at svare igen og pudse deres eksisterende streamingstjeneste af.

Læs også: Netflix i luften med pauvert udvalg

Prisen på streaming af film og tv i Viaplay er først og fremmest faldet til præcis samme pris som Netflix – nemlig 79 kroner om måneden. Derudover kan du købe en ekstra stor pakke med live sport for 199 eller nøjes med tv for 60 kroner. Viaplay havde dog også andre nyheder med i posen på et pressemøde i København, og en af dem var en ny funktion ved navn Download-to-go. Som navnet antyder, gør den, at du kan download de fleste film og tv-serier og bagefter se dem i ro og mag, når du ikke er på nettet. Indtil videre kan Download-to-go dog kun benyttes med Viaplays iOS app til iPhone og iPad. Ikke desto mindre er det en smart funktion for alle os pendlere med dårlige forbindelser.

Se også:  Indsigt: Sådan fungerer streamingtjenester

Som en sidste nyhed kommer Viaplay også til PlayStation 3, men på pressemødet havde de ingen kommentarer om hvorvidt, de også vil udvide det til de andre spillekonsoller som Wii og Xbox (hvor Netflix er understøttet). Dertil kommer, at du kan se tjenesten på pc, mac, smartphones, tablets, Viaplay-bokse, smart-tv fra Samsung, LG, Panasonic og Philips, men dog ikke Apple tv (som Netflix).

Viaplay påstår selv, at de har det bredeste udbud af store film, tv-serier og sport. Har du Viaplay, vil selskabet bag endda også sørge for at købe især amerikanske dramaserier hjem eksklusivt, så du kan se serier som Mad Men, Anger Manement osv, før de kommer på f.eks. TV3. Dertil kommer lokale tv-serier, som Paradise Hotel, som Viaplay også lover, kommer før på streamingstjenesten end på tv-kanalerne.

Se også:  DR åbner nyt streamingunivers - DR2+ har premiere i dag

Om indholdet er bedst på Netflix eller Viaplay… det er et godt spørgsmål, men i forhold til udvalget på f.eks. den amerikanske Netflix, er der stadig et stykke vej endnu. Med begge tjenester får du dog lokalt dansk indhold. Både Netflix og Viaplay tilbyder en måneds gratis kigning, så test og døm selv.
www.viaplay.dk
www.netflix.dk


TAGS
Netflix
streaming
TechLife
viaplay

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S