Nu kan du købe premierefilm på Viaplay

Nu kan du købe premierefilm på Viaplay

Share

Hos Viaplay kan du nu købe og se en masse helt nye titler kort tid efter, at de har forladt biografskærmen. Og du kan se dem lige så mange gange du vil, hvor du vil og hvornår du vil.

Den nye funktion gør Viaplay til den eneste nordiske aktør, som kan tilbyde EST (digitale købefilm), TVOD (filmudlejning) og SVOD (streaming abonnement) og sport – alt under samme service.

“Der er kun nogle få enkelte services, som tilbyder digitale købefilm, kort efter at de har været vist i biografen. Vi er super glade for, at vi nu kan tilføje køb af film til vores service. Vi har lyttet til vores brugere, som gerne vil have de nyeste film og titler så hurtigt som muligt – og den mulighed kan vi nu tilføje. Du vælger altså frit, om du vil købe eller leje film, abonnere på film og serier, eller se sport. Det gør Viaplay til den mest komplette service på markedet”, siger Jonas Karlén CEO for Viaplay.

Fra i dag kan alle med en Viaplay konto købe den afsluttende film i den populære Hunger Games kvadrologi, Mockingjay part 2 og den seneste James Bond film, Spectre, kun få måneder efter verdenspremieren. Købe – og lejeudbuddet vil løbende blive opdateret med flere nye film.

Sådan kan du købe/leje film på Viaplay:

Del denne