Home » AOD Pro » Nyt dansk alternativ til Google Maps med privatlivsbeskyttelse og gratis værktøjer
Nyt dansk alternativ til Google Maps med privatlivsbeskyttelse og gratis værktøjer

Nyt dansk alternativ til Google Maps med privatlivsbeskyttelse og gratis værktøjer

Share

De fleste virksomheder vil have et kort på hjemmesiden, så kunderne kan finde dem. Men de har ikke særlig meget tid eller penge til at sætte det op, og i den situation bliver løsningen ofte Google Maps. Det vil en dansk virksomhed lave om på

I årevis har det været kutyme, at virksomheder har et kort på deres hjemmeside, så de er til at finde, når kunder og samarbejdspartnere skal på besøg. Men man skal ikke have været forbi mange hjemmesider eller prøvet at sætte mange kort op for at lægge mærke til, at det ikke altid fungerer optimalt.

“Vi har haft kunder, der var trætte af, at deres kort fremhævede alle konkurrentens butikker eller den lokale bodega,” fortæller Thomas Kryger, kommerciel chef i den danske kortvirksomhed Viamap.

Brugerne kan skræddersy selv

Viamap har i flere år lavet skræddersyede digitale kort og kortløsninger til ejendomsmæglere, detailbranchen og senest hjulpet Falck med kort til 270 Covid-testcentre. Og erfaringen fra arbejdet med Falck har fået Viamap til at åbne for en ny og bredere løsning.

Se også:  Nyt digitalt danmarkskort: Undersøg den demografiske udvikling med få klik

“Efter vores samarbejde med Falck har vi været i dialog med en del virksomheder, der gerne vil have bedre kort til deres hjemmeside, men som ikke ved, hvor de skal starte eller har det store budget eller tid til at komme i gang. Derfor ser vi et hul i markedet,” siger Thomas Kryger.

Quick Map er en gør-det-selv-kortløsning, som virksomheder hurtigt og nemt kan sætte op. På kortet kan man vælge, hvad man vil vise, hvordan det skal se ud, og hvilke punkter der bliver fremhævet. Løsningen er gratis op til 30.000 visninger om måneden, har dansk support men registrerer ikke tredjeparts brugerdata. Og det er vigtigt, fortæller servicechef Annette Jensen:

“Tiden er ved at løbe fra den model, hvor danskerne betaler med deres data og er ligeglade. Virksomhederne kan se en værdi i at tilbyde en god service med kort, uden at brugerne skal afgive data til en tredjepart.”

Se også:  Nu foreslår Google grønne ruter, rejser og shopping i Maps
Simple forbedringer gør forskel

Sammen med Quick Map lancerer Viamap også muligheden for, at virksomheder kan få gennemgået deres nuværende kortløsning for forbedringer. Der er nemlig ofte basale fejl, der kan undgås.

“Et kort kan både skabe stor værdi, hvis det er lavet rigtigt, og stor frustration, hvis det ikke fungerer. Vi har stor erfaring med at skabe gevinst til vores større kunder med kort, og de erfaringer kommer nu en bredere gruppe af virksomheder til gavn,” siger Annette Jensen.

Om Viamap

Viamap er en dansk virksomhed med speciale i at skabe gevinst gennem digitale kort. De har kunder i en række brancher, og hjælper blandt andet ejendomsmæglere, jobportaler, ferie- og rejseudbydere og detailvirksomheder med at give kunderne overblik. Viamap ejes af Mølbak Landinspektører A/S.


TAGS
google maps
kort

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S