Vi vil hellere have Wi-Fi end minibar

Vi vil hellere have Wi-Fi end minibar

Share

Havudsigt og minibar kan vi undvære, men Wi-Fi ting vil danskerne nødigt være foruden, når vi bor på hotel i udlandet.   

Danskerne prioriterer adgang til WiFi højere en d både havudsigt, roomservice og minibar, når de bor på hotel i udlandet.

Det viser en ny undersøgelse fra Wilke. Her svarer 40 procent af danskerne, at de nødigt vil undvære adgang til WiFi på hotellet. Hos teleselskabet 3, der med konceptet 3LikeHome har droppet roamingafgifterne i 28 lande, genkender man tendensen:

”Tallene viser, at det er rigtig vigtigt for danskerne, at de kan være online på rejsen. Og selvom hotellets WiFi kan være en udmærket løsning, så er det også stærkt begrænsende, når man eksempelvis kun kan gå online fra hotellets reception. For os betyder det meget, at vi kan tilbyde kunderne frihed på rejsen og med 3LikeHome kan vores kunder bruge mobilen ligesom derhjemme og gå online, når og hvor de vil,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Se også:  Ny Wi-Fi-standard er fire gange hurtigere og sparer på batteriet

Mobilen er den moderne rejsendes søkort

3 har for nylig spurgt 4.400 kunder, hvorvidt selskabets 3LikeHome-koncept vil have betydning for næste valg af rejsedestination. Her svarer 10 procent af kunderne ’Ja’ og 19 procent af kunderne ’Måske’. I 2014 var det kun 5 procent, der svarede ’Ja’ til samme spørgsmål. David Elsass fortæller:

Del denne