Home » Mobiltelefon » Vi har leget med kameraet i den nye OnePlus 10 Pro – se billederne her
Vi har leget med kameraet i den nye OnePlus 10 Pro – se billederne her

Vi har leget med kameraet i den nye OnePlus 10 Pro – se billederne her

Share

Til et eksklusivt presseevent fik vi mulighed for at lege med kameraet i OnePlus’s kommende topmobil. Se resultaterne her …

Der er ikke længe til den OnePlus 10 Pro endelig rammer det danske marked. Det er en smartphones, hvor der er gjort en del ud kameraet. Igen har OnePlus samarbejdet med Hasselblad, som har tilført farvekalibrering til kameraet, så man får et resultatet, der nærmer sig de professionelle Hasselblad- kameraer i gengivelsen.

Hvert af OnePlus 10 Pro’s tre kameraer på bagsiden – hovedkameraet, telekameraet og ultravidvinkelkameraet – kan optage i fuld 10-bit farvekvalitet. Det giver 25 procent større dækning af DCI-P3-farveskalaen og behandler 64 gange flere farver end smartphones, der optager i 8-bit farver.

OnePlus 10 Pro er også det første flagship fra OnePlus med Movie Mode til videooptagelse, hvor du kan justere ISO, lukkerhastighed og hvidbalance før og under optagelsen af videoen. Movie Mode understøtter også optagelse i et LOG-format uden en forudindstillet billedprofil, hvilket giver videoentusiaster et tomt lærred at arbejde ud fra.

OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 Pro.

Nu med fiskeøje

Ultravidvinkel-kameraet er forbedret med synsvinkel på 150°, hvilket er op til fire gange bredere end ultravidvinkel-kameraer på andre smartphones. Den øgede synsvinkel gør det muligt at fange mere i hvert billede. Som standard tager OnePlus 10 Pro’s ultravidvinkel-kamera billeder med en synsvinkel på 110°, komplet med forvrængningskorrigering, der er baseret på AI. Desuden er kameraet udstyret med en ny Fisheye-tilstand, som giver dig mulighed for at tage billeder i et helt nyt perspektiv.

Se også:  OnePlus Nord 2T afsløret: Her er pris og specifikationer
Master Styles fra Hasselblad-eksperter

OnePlus har desuden samarbejdet med to Hasselblad Masters-vindere og en Hasselblad-ambassadør for at skabe Master Style til OnePlus 10 Pro. Master Style består af tre farvestile – Serenity, Radiance og Emerald – som hver især er blevet kalibreret af henholdsvis Hasselblad Ambassadør Yin Chao og Hasselblad Masters-vinderne Ben Thomas og David Peskens. Serenity indfanger looket og følelsen af Yin Chaos berømte modefotografering og er bedst egnet til portrætter, mens Radiance genskaber Ben Thomas’ stil med hypervirkelighed, hvilket resulterer i stiliserede billeder, der er skabt til at blive delt. Endelig er Emerald resultatet af et samarbejde med David Peskens, der er kendt for sine naturfotografier og er perfekt til idylliske landskabsbilleder.

Se også:  Ny prisbasker fra OnePlus på trapperne

Ingen af disse Master Styles fik vi dog lov at skyde med, da vi i sidste uge tog en tur i Botanisk Have i København med OnePlus 10 Pro i hænderne. Det var kun hovedkameraet, der måtte benyttes. Som det ses nedenfor så er dette i stand til at leverer rigtig fornuftige resultater, både når det gælder de åbne landskaber og helt tæt på.

Vi glæder os til at dykke endnu mere ned i kameraets muligheder, når vi inden længe kaster os over en grundig test af OnePlus 10 Pro.

 


TAGS
Mobilkamera
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S