Home » Internet » Vi deler mindre på Facebook
Vi deler mindre på Facebook

Vi deler mindre på Facebook

Share

Mængden af personlige opdateringer er drastisk dalende, selvom aktiviteten generelt er i vækst på Facebook

Hvornår har du sidst delt en personlig opdatering på Facebook? For de fleste brugere er der længere og længere imellem at det sker. Facebook kæmper således med et alarmerende fald i personlige opdateringer. Et dyk på hele 21 procent er registreret det seneste år. Det skriver The Information.

Det er dog ikke fordi vi bruger mindre tid på det populære sociale medie, vi bruger bare vores tid på andre ting, når vi bevæger os derind. 

Facebook fyldes i stigende grad af “professionelt” indhold fra medier og virksomheder, der bruger netværket som udstillingsvindue for deres artikler, produkter, begivenheder med mere. Vores brug af tjenesten går derfor i stigende med at komsummere og dele indhold af denne art.  

Se også:  Nu kan du slette alt hvad Facebook ved om din færden på nettet

Samtidig er vi blevet bevidst om, at Facebook ikke er en fortrolig linje til vores næreste venner og familie, men at en opdatering snarere skal betragtes som en offentlig udmelding, vi ikke har fuld kontrol over, hvem der ser. Der er derfor grænser for hvor intime deltajer vi deler. Dog er Facebooks egen beskedtjeneste Messenger, med dens indbyggede mulighederne for gruppesamtaler og lignende, formentlig også med til at rykke dens slags indhold ud af vores Facebook-feeds.        

En mindst ligeså vigtig årsag til faldet i personlige opdateringer er med en vis sandsynligvis noget så simpelt en generelt mæthed, når det gælder almindelige dagligs-opdateringer. Men mindre der er tale om en nyfødt baby, et bryllup eller andre afgørende livsbegivenheder, føles nødvendigheden af at dele ting på Facebook knap så presserende. Vi har set det meste et utal af gange før, så motivationen for at poste endnu en cafe latte, kattekilling eller feriebillede af Eiffel-tårnet måske dalet. Der skal ganske enkelt mere til at vi synes en begivenhed er en opdatering værd.

Se også:  Tænk dig om før du deler feriebilleder på Facebook

Eller hvad tænker du? Deler du også selv mindre på de Facebook end du har gjort tidligere? Og hvad tror du er årsagen? 


TAGS
Facebook
sociale medier

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S