Home » AOD Pro » Ny platform skal gøre det nemmere at livestreame i professionel kvalitet
Ny platform skal gøre det nemmere at livestreame i professionel kvalitet

Ny platform skal gøre det nemmere at livestreame i professionel kvalitet

Share

BlueJeans Studio er en ny alt-i-en-platform rettet mod produktion og livestreaming. Tanken bag er at gør det let og overkommeligt for virksomheder at skabe livestreams, der ser ordentlig ud

Virksomheder bruger i stigende grad onlineindhold til at skabe eller styrke deres brand i form af videoer og streaming – men også i form af møder og konferencer.

Men det er ikke altid lige nemt at få den slags profilering op at stå. Derfor lancerer Verizon Business nu BlueJeans Studio, som er en alt i en-platform til produktion og streaming.

I en pressemeddelelse forklarer selskabet, at ”virtuelle events er blevet en integreret del af enhver forretningsstrategi uanset, om det gælder individuelle aktører, der opbygger brandsynlighed, eller for team i virksomheder, der arbejder med kommunikation, træning eller lead-generering.”

Flotte virtuelle events

Ifølge Verizon Business vil den nye BlueJeans Studio gøre det lettere at producere flotte virtuelle events og livestreams i professionel kvalitet, uden at det kræver produktions- eller teknisk erfaring.

Se også:  Netflix rykker ind på Spotify

”Fra Studio-dashboardet kan man nemt skabe events på tv-produktionsniveau, der engagerer og imponerer publikum, mens de hjælper med at løfte deres brand og udvikle deres reach,” skriver Verizon Business.

Nogle af de muligheder, der kommer med BlueJeans Studio, er samtidig livestream til Facebook, YouTube, Twitter, Twitch og andre streamingplatforme – eller integration af livestream eller en forudindspillet event på et websted.

Fordelene samlet

Ifølge Verizon Business er dette de vigtigste argumenter for BlueJeans Studio:

• Ingen teknisk integration: BlueJeans Studio er webbaseret og indbygget i BlueJeans Events-platformen for at gøre det muligt for enhver at være vært og at administrere samt skabe events uden teknisk eller AV-support.

Se også:  Netflix hæver priserne i Danmark - så meget mere skal du betale ...

• Brugervenlighed: Ingen ekspertise påkrævet.

• Omkostningseffektiv: Brands kan spare meget i forhold til at ansætte produktions- og AV-support til at forbedre det visuelle udtryk ved alle events. Man abonnerer på platformen.

• Alt i en-begivenhedsplatform: Send invitation, få begivenhed sikret, få analyser efter begivenheder, og spar optagelsestimer.

• Høj videokvalitet: Billedkvaliteten 1080p.

• Highlight oplægsholdere: Få en kapacitet på op til 150 oplægsholdere.

• Vært for et ubegrænset antal events: Månedlige og årlige abonnementer giver brugerne mulighed for at være vært for så mange begivenheder, som det er nødvendigt, i stedet for at betale pr. begivenhed.

BlueJeans Studio lanceres som en inkluderet funktion i BlueJeans Events og vil snart være tilgængelig uden ekstra omkostninger for firmaer med et Events-abonnement.


TAGS
streaming
Video
videokonference

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S