Verdens største mobile powerbank

Verdens største mobile powerbank

Share

Er du bange for at løbe tør for strøm på festivalen eller campingturen, så overvej Giga Charger!

Vi er mange, der begynder at blive smånervøse, når batterimåleren på mobilen nærmer sig de 50 % eller mindre – især hvis der er en hel dag til næste strømmulighed. Har du samme nervøse tendenser, så er Giga Charger måske det rette køb.

Giga Charger er nemlig verdens største mobile powerbank og kan oplade din smartphone intet mindre end 50 gange, oplade din bærbar pc 12 gange, lade dig se tv i 10 timer, starte din bil eller oplade din el-cykel. Den har faktisk dobbelt så meget kapacitet som et bilbatteri, men er trods alt lidt mere bærbar, da den kun vejer en femtedel nemlig 2,8 kg.

Se også:  Dell Power Companion PW7015L [TEST]: Powerbank til både bærbar og mobil

Dermed er Giga Charger oplagt, hvis du vil have backup-strøm til campingturen, kolonihaven, kunne jumpstarte din bil eller meget andet. Med en 220 V-udgang, der lader dig tilslutte enheder på op til 800W kan du endda tilslutte en fladskærm eller bruge din hårtørrer i vildmarken. Der er også to USB-indgange samt en pc-udgang. Derudover er der indbygget lys og lommelygte som tilmed kan indstilles til SOS nødsignal.

Du skal dog også regne med at have den store pung fremme, for Giga Charger koster 2899 kroner i vejledende udsalgspris.

Giga Charger kan oplade din pc et utal af gange på ferien.

Del denne