Home » AOD Pro » Epson: Dette er verdens mindste projektor med 20.000 lumen
Epson: Dette er verdens mindste projektor med 20.000 lumen

Epson: Dette er verdens mindste projektor med 20.000 lumen

Share

En ny generation af kompakte og lette 3LCD-projektorer til for eksempel konferencer er på vej fra Epson. Lysstyrken er op til 20.000 lumen

Topmodellen i en ny serie Epson-projektorer, PU2200U-serien, er ifølge producenten verdens mindste og letteste projektor med en lysstyrke på 20.000 lumen.

PU2200-serien omfatter modeller med en lysstyrke på 13.000, 16.000 og 20.000 lumen. De har alle WUXGA-opløsning (16×10-format med opløsningen 1920 x 1200 pixel) samt HDR. Serien indeholder en lang række funktioner, som udlejnings- og installationssektoren ifølge Epson har stor glæde af, for eksempel kompatibilitet med eksisterende Epson-objektiver. Projektorerne skulle være nemme at integrere i eksisterende infrastrukturer.

Laserprojektorerne er bygget til brug i store auditorier, til arrangementer, konferencer og i konferencelokaler. Strømforbruget er lavere end i tidligere modeller. Den reducerede vægt og størrelse betyder, at projektorerne er nemmere at opbevare, transportere og installere. Dette sparer lagerplads samt arbejds- og leveringsomkostninger, anfører Epson.

Se også:  Stort sommertema: sport, ferie og festival - her er redaktørens udvalgte produkter, del 2
Tåler mere end før

To projektorer kan stables for at give dobbelt lyseffekt. Den nye serie har også forbedret støvtæthed. Det hermetisk forseglede optiske system og laserlyskildeenheden forhindrer støvpartikler og giver dermed en bedre holdbarhed end ellers. Både det optiske system og lyskildemodulet er IP5x-certificeret, og Epson bruger et væskekølesystem til at opnå yderligere holdbarhed.

Epsons kraftigste projektorer i den nye serie kan ophænges i loftet i store konferencelokaler.

Epsons kraftigste projektorer i den nye serie kan ophænges i loftet i store konferencelokaler.

“Vi glæder os utrolig meget til at løfte sløret for vores nyeste generation af ultralette, kompakte projektorer med høj lumen,” udtaler Massimo Pizzocri, vicepræsident for salgs- og marketingafdelingen i Epson, og han tilføjer:

“Jeg er overbevist om, at denne nye 3LCD-displayplatform vil blive branchestandarden for kvalitet og fleksibilitet. Det tager kortere tid at installere den, og forsendelsesomkostningerne er lavere, og så reducerer den miljøpåvirkningen for det vigtige og voksende markedssegment for 20.000 lumen.”

Se også:  Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen

TAGS
3lcd-projektor
Laserprojektor
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S