Home » AOD Pro » Verdens hurtigste firewall klar til datacentre og 5G-operatører
Verdens hurtigste firewall klar til datacentre og 5G-operatører

Verdens hurtigste firewall klar til datacentre og 5G-operatører

Share

Firewalls skal være sikre – men også gerne hurtige. Fortinet hævder, at den nye, kompakte FortiGate 4800F, er så hurtig, at den kan beskytte selv de større netværksoperatører på 5G-netværket

Sikkerhed er alt i dag. Men hastighed er næsten lige så vigtigt. Derfor er der en pointe i, at Fortinet kalder selskabets nye firewall, FortiGate 4800F, for verdens hurtigste. Høj sikkerhed skal ikke skabe forsinkelser i datastrømmen.

Den nye firewall er primært rettet mod virksomheder, der behandler store mængder data, for eksempel de såkaldte hyperscale-databaser, og mod netværksoperatører. Sidstnævnte har et stigende behov for beskyttelse imod cyberangreb – især efter det forøgede brug af 5G, hvor kravene til båndbredde er steget markant.

FortiGate 4800F kan også hjælpe e-detailhandel og andre virksomheder med behov for konstant opskalering, høj ydeevne og sikkerhed. I det hele taget er den e-handel, som nærmest alle forbrugere og virksomheder benytter i dag, afhængigt af firewalls og sikkerhedssoftware, som ikke kun fjerner trusler, men også fungere gnidningsløst og med høj fart.

Se også:  Tre brancher er særlig hårdt ramt af ransomware-angreb
Sikkerhed til kritisk infrastruktur

I takt med at flere køber lagringsplads i skyen og har en hybrid arbejdspladsinfrastruktur, som indbefatter 5G, stiger antallet af berøringsflader og dermed også risikoen for angreb. Hyperscale-virksomheder og netværksoperatører har behov for firewalls, der modsvarer deres størrelse og rolle i den kritiske infrastruktur, og FortiGate 4800F er netop målrettet denne vigtige virksomhedstype, forklarer virksomheden.

FortiGate 4800F-serien drives af 16 af Fortinets syvende generationsnetværksprocessorer (NP7), som skulle give de højst mulige ydelsestal inden for firewalls i øjeblikket. Fortinets Security Compute Ratings viser, at serien leverer op til 34 gange bedre ydeevne end konkurrerende løsninger.

Fortigate 4800F

Fortigate 4800F kan monteres i rack i for eksempel datacentre.

Med FortiGate 4800F kan 5G-netværksudbydere nu fortælle deres kunder – også de kunder, der opererer inden for den kritiske infrastruktur – at de trygt kan bruge 5G netværket, forklarer Fortinet.

Se også:  Undersøgelse: Ransomware truer især de samfundskritiske systemer

“Ingen anden firewall er bedre egnet til at understøtte hyperskalering og 5G. Ikke alene er FortiGate 4800F branchens hurtigste kompakte hyperscale-firewall. Den gør, at hyperskaleringskunder og mobilnetværksoperatører problemfrit kan skalere deres forretning uden at forstyrre driften. Kombinationen af ydeevne og skalerbarhed pakket ind i vores nyeste firewall vil hjælpe organisationer med at sikre deres investeringer i hyperscale-firewalls. Især med større brug af 5G, samt mængden og hastigheden af data, der fortsætter i et tempo, vi ikke har set før,” udtaler John Maddison, EVP for produkter og CMO hos Fortinet.


TAGS
5G
Datacenter
e-handel
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S