• Home »
  • Andet »
  • Verdens første virtual reality butik åbner i København på fredag
Verdens første virtual reality butik åbner i København på fredag

Verdens første virtual reality butik åbner i København på fredag

Share

Det er ikke kun Mark Zuckerberg, Sony og Google som satser stort på Virtual reality. Nu melder Danmark sig også på banen, når Københavnske Khora åbner verdens første VR butik i Kødbyen.

Den nystartede danske virksomhed har en vision om, at skabe en revolution inden for spil, undervisning, arkitektur, film og kunst, når de åbner dørene d. 5. februar. ”Virtual Reality skaber uanede muligheder, hvis man forstår at anvende teknologien rigtigt. Du kan sende skoleelever under havet for at studere hvaler, jordemoder studerende ind i en kompliceret fødsel eller arkitekter ind i de bygninger, som de tegner” fortæller stifter af Khora, Simon Lajboschitz

Kødbyen bliver samlingspunkt for Virtual Reality i Norden

Du kan frit komme ind fra gaden og gratis afprøve hvor overraskende teknologien er. ”Fantasi kan blive til virkelighed og det er muligt at blive blive teleporteret til steder du ikke vidste fandtes.
Vi tilbyder dagens virtuelle ret – på menuen står alt fra ’Gå ind i et Van Gogh billede’, ’Besøg Mars’ eller ’Skyd Zombier’. Du kan også købe din helt egne briller for 100 kroner, som virker med din smartphone” forklarer Simon Lajboschitz.

I baglokalet er der kontorpladser, som er forbeholdt Virtual Reality start-ups og freelancers. Der er også plads til at skoler og virksomheder kan komme til foredrag om Virtual Reality.
”Målet er at skabe et teknologisk epicenter. Et sted hvor gode ideer kan opstå og som samler folk med den tekniske kunnen til at realisere idéerne. Et økosystem for Virtual Reality i Danmark” siger Simon Lajboschitz.

Butikken er åben mandag-fredag fra 10-18 og lørdag fra 10-14 i Høkerboderne 8 i Kødbyen. Hvis man ikke kan ’nøjes’ med dagens ret, kan man vælge at booke 30 min. fri leg for 199 kroner.

Virtual Reality Facts

Se også:  Guide: Spil VR-spil på din mobiltelefon
Del denne