Home » Bærbar computer » Verdens første hybrid med 4K-skærm
Verdens første hybrid med 4K-skærm

Verdens første hybrid med 4K-skærm

Share

Toshiba Satellite Radius 12 leverer knivskarpe billeder på sin 12,5” store skærm og kan i et snuptag forvandles til en tablet

Toshiba havde også nye produkter at vise på årets IFA-messe. Producenten kunne blandt andet fremvise den første 2-i-1-computer med 4K-skærm.

Selvom skærmen med sine 12,5” er større end på mange andre af denne type computere, så er der altså virkelig mange pixels, man har presset sammen her. Spørgsmålet er vel blot om du så overhovedet kan skimte ikonerne i Windows. Til film og underholdning, må vi dog formode at den giver en fremragende oplevelse.

Displayet er farvekalibreret og certificeret af Technicolor, mens lyden leveres af Harman Kardon-højttalere med DTS Studio Sound-teknologi, så du kan få en anstændig oplevelse, selvom du ikke tilslutter eksterne højttalere.

Alsidig maskine

Computeren får sine kræfter fra Intel-processorer af nyeste generation, og der er op til 8 GB ram samt 512GB SSD. Producenten lover desuden en batterilevetid op til 8 timer.

Tilslutningsmulighederne inkluderer blandt en af de helt nye højhastigheds USB 3.1 Type-C porte, og der er også Intel Dual Band Wireless-AC, som sikrer hurtig netadgang.

Maskinen er 15,4 mm tynd og vejer 1,32 kg. Det unikke 360 graders hængsel giver mulighed for fem forskellige modes – laptop, tablet, bordplade, præsentation og publikum.

Toshiba Satellite Radius 12 vil være tilgængelig i Europa i fjerde kvartal. Prisen er endnu ukendt.


TAGS
2 i 1
4K
hybrid
Satellite
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S