Home » Ekstern harddisk » Verbatim Store ’N’ Save 4 TB
Verbatim Store ’N’ Save 4 TB

Verbatim Store ’N’ Save 4 TB

Share

En god ekstern harddisk, den er bare ikke helt på
højde med de bedste

Verbatim Store ’N’ Save gjorde et solidt første indtryk. Kabinettet der fortrinsvis så ud til at skulle ligge ned, men kunne stå op, virkede tungt og solidt. Der er tale om et mat sort kabinet, der dækker over en 4 TB harddisk formateret med fat32-filsystemet. For at være sikker på, at alle operativsystemer kan bruge drevet var det opdelt i to partitioner af hver cirka 2 TB størrelse.

Drevet kan selvfølgelig reformateres, det gjorde vi nu ikke til testen, der medfølger ellers software til det, ligesom en eco-knap funktion der drosler drevet ned efter inaktivitet i et tidsrum. Endelig fulgte Nero BackItUp and Burn Essentiels med. Et godt program, hvor man dog skal være opmærksom på, at den vil installere toolbar og ændre startside. Fjern markeringerne og det sker ikke.

Det må siges, at hastighederne skuffede lidt, specielt efter at have set hvad andre af deltagerne kunne få igennem usb 3.0 interfacet. Det er ikke fordi, der er tale om en langsom ekstern hardidsk, men sammenlignet med de andre deltagere var den ikke helt god, specielt ikke når prisen heller ikke er derefter.

Det var specielt de sekventielle operationer, der haltede lidt efter de bedste her, den lå cirka på niveau med My Book. 4 kB-operationer i samme boldgade var dog som de skulle være, det andet lyspunkt var søgetiden, hvor den målt til 12,9 ms. Ved tilfældig adgang var billedet lidt delt, det gik meget godt, så længe der var tale om læseoperationer ved såvel 4 kB og 512 kB.

I selvsamme skriveoperationer faldt ydelsen mærkbart, det var testens eneste drev formateret med fat32, om det kunne være en del af forklaringen, skal være usagt. Eco-funktionen er en god ting, den er velgennemført, let at indstille og eksekvere. Der er stadig tale om en god ekstern harddisk, den var bare ikke helt på højde med de bedste her i testen. Prismæssigt også lidt dyr.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs indledningen her:

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs de andre test her:

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs konklusionen her:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Store ’N’ Save 4 TB
  • Funktionalitet
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Meget solidt virkende ekstern harddisk med godt softwareudvalg. Hastigheden var ikke dårlig, men det rakte ikke her i testen. Prismæssigt også lidt tung.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
verbatim

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S