Home » Tilbehør » Verbatim 2-i-1 powerbank [TEST]: Powerbank med trådløs oplader
Verbatim 2-i-1 powerbank [TEST]: Powerbank med trådløs oplader

Verbatim 2-i-1 powerbank [TEST]: Powerbank med trådløs oplader

Share

Bare læg mobilen oven på denne powerbank, så oplades den trådløst

Selvom Moores lov har gjort vores cpu’er og teknologi stadig hurtigere og mindre de sidste mange år, så er netop batterilevetiden blevet den store akilleshæl i stort set alle mobile produkter. Derfor er en powerbank et must for mange mennesker, der ejer en smartphone og andre mobile enheder.

Det skorter da heller ikke på udbuddet af powerbanks på markedet, men hvis du har en mobil enhed med trådløs opladning, så er denne særlige oplader fra Verbatim værd at overveje. Verbatim 2-i1 trådløs oplader og powerbank er nemlig præcis, hvad titlen antyder: Både en powerbank samt en trådløs oplader.

Se også:  3 roterende hdd’er [TEST]: Den gamle harddisk kan stadig noget

Selve opladeren er relativt stor – på størrelse med en smartphone og har da også hele 10.000 mAh, der rakte til 4-5 opladninger af vores smartphone (naturligvis afhængig af type og batteri).

Oplad uden ledning

Vægten er på 250 gram, hvilket er typisk for en lader med en kapacitet på 10.000 mAh. Det smarte er dog, at du både kan vælge at oplade Qi-understøttede smartphones ved at lægge den ovenpå opladeren og/eller benytte de to USB-A 2.1-indgange (opladeren oplades via micro-USB).

Via en lille knap på overfladen kan du hurtigt se, hvor meget strøm der er tilbage på opladeren, og denne knap virker også som tænd-knap, før du placerer mobilen på laderen.

Se også:  Oplad din smartphone lynhurtigt i bilen

Bruger du den trådløse oplader, holder opladeren sig ”tændt” i 30 sekunder, hvis du fjerner mobilen fra den f.eks. for at tjekke en besked. Herefter slukker den, og du skal aktivere den igen.

Det tager lidt længere tid at oplade mobilen via den trådløse funktion, end hvis du vælger den gammeldags kablede metode. Smart, enkel og praktisk powerbank til trådløs opladning.


Verbatim 2-i-1 trådløs oplader og powerbank
4.5

Summary

Pris: 249 kroner

TAGS
oplader
powerbank
verbatim

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S