Vend opladerkablet som du vil

Vend opladerkablet som du vil

Share

Det er irriterende at skulle tænke på om du nu vender dit opladerkabel rigtig, når du putter det i mobilen. Det slipper du for med det nye EZTip kabel fra Scosche

Apple-brugerne er fri for problemet og er man en af de heldige, der allerede har en Android-mobil med den nye USB Type-stik, så gør man det også. Men de fleste af os skal stadig døje med at få vent kablet rigtigt, når vi oplader mobilen eller slutter den til computeren og andre enheder.

Almindelig microUSB-stik kan nemlig kun vendes én vej. Det har Scosche imidlertid fundet en løsning på. Det særlige EZTip-kabel er skabt så du kan vende det begge veje, når du sætter det i mobilen. På den måde slipper du for at skulle tænke på at om det vender rigtig – for det kan kun vende rigtig.

Med en indbygget LED lade indikator, kan du se om din enhed er under opladning eller fuldt opladet. LED Lade indikatoren lyser rødt når der lades og skifter til blå når din enhed er fuldt opladet.

Kablet fungerer med smartphones, hovedtelefoner, transportable højttalere, transportable backup batterier, tablets, digitale kamera og et hvert andet apparat med microUSB.

Prisen er 199 kroner og EZTip kan blandt andet købes fra Scosches hjemmeside.   

 

Del denne