Home » Mobiltelefon » Vellykket hårdfør Android-mobil
Vellykket hårdfør Android-mobil

Vellykket hårdfør Android-mobil

Share

Sony Ericssons vellykkede bud på en smartphone til de aktive og håndværkere.

Sportsentusiaster og håndværkere har hidtil haft et noget anstrengt forhold til de ofte skrøbelige smartphones med deres store trykfølsomme skærme. Bevares, der er lavet ”håndværker”-mobiler før, men ofte er de enten grimme, klodsede eller går på kompromis med funktionerne – eller alle tre dele på en gang. Sony Ericssons første bud på en mobil til den mere aktive del af befolkningen hedder Sony Ericsson Active og byder på et sportsligt design og en overraskende lang række funktioner.

Ved første øjekast ser Active lidt buttet ud, men den føles rar og ligger utrolig godt i hånden. Sony Ericsson har klemt Android 2.3.4 ned i mobilen og tilpasset brugergrænsefladen til den relativt lille skærm på 3 tommer. Det betyder blandt andet, at de fem hjemmeskærme har et statisk genvejsfelt i hvert hjørne, hvor du kan trække fire genveje ind i. En praktisk og brugbar funktion. Endvidere har Sony Ericsson klemt alle de funktioner, du kender fra almindelige smartphones i mobilen såsom DLNA, GPS, HD-optagelse, FM-radio og meget andet.

Se også:  Adobe og Real Madrid i partnerskab: Millionvis af fodboldfans får personaliseret indhold

Derudover er den naturligvis designet til målgruppen og er mere hårdfør end sine smartphone-fætre. Den er støvtæt, har ridsefri skærm, kan betjenes med fugtige fingre og vandtæt (1 meter vand i 30 min.), og selvom det føltes naturstridigt at sænke en mobil i et glas vand, overlevede Active turen. Dertil har den fået ANT+-teknologi, så du kan tilslutte en lang række helbreds- og fitnessprodukter helt uden kabler, f.eks. via det medfølgende iMapMyFitness+, hvor du kan tilslutte kompatible hjertemålere, skridtsensor, cykeludstyr m.m. og holde styr på din træning, ruter og kost. Android kørte som smurt på mobilen, og selvom jeg normalt bruger smartphones med skærme omkring de 4 tommer, vænnede jeg mig overraskende hurtigt til de 3 tommer.

Se også:  Android 12 nærmer sig – nu kommer detaljerne

Det eneste problem, jeg forudser med størrelsen, er, at tastaturet kan være svært at ramme for store håndværkerhænder, især hvis man vælger QWERTY-tastatur.


Sony Ericsson Xperia Active
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
håndværkermobil
sport
TechLife
Vandtæt

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S