Home » AOD Pro » Veeam gør legacy-systemer relevante i et moderne it-miljø
Veeam gør legacy-systemer relevante i et moderne it-miljø

Veeam gør legacy-systemer relevante i et moderne it-miljø

Share

Virksomheder, der er bygget op omkring ældre it-systemer får adgang til moderne databeskyttelse med den opgraderede, som forbedrer sikkerheden, minimerer tab af data og reducerer de operationelle omkostninger

Veeam Softwarehar i dag annonceret en række nyheder og forbedringer til deres produkter: Veeam Backup & Replication v11a, Cloud-native muligheder for AWS, Microsoft Azure til Google Cloud Platform, integration med Kasten by Veam K10 for Kubernetes, support for Red Hat Virtualization backup, Instant Recovery to Nutanix AHV, Veeam ONE v11a og Veeam Service Provider Console v6.

Øget sikkerhed for legacy-systemer

Blandt nyhederne er er et markant løft i sikker data-backup og gendannelse af legacy-systemer, som mange virksomheder har som en del af kernen i deres IT-systemer. Det gælder fx de populære systemer IBM AIX og Oracle Solari. Dette vil hjælpe virksomhederne til at kunne beskytte deres data oftere end i dag, og derved minimere risikoen for tab af data. Samtidig får de mulighed for en hurtigere og forbedret gendannelsesproces, som vil resultere i bedre oppetid øget stabilitet af systemerne.

“Det har været en udfordring for en del virksomheder, at en del af deres it-system var baseret på ældre systemer. V11a introducerer nu en løsning, der løfter disse systemer ind i en verden med moderne data beskyttelse. Det vil sige, at de får betydeligt bedre muligheder for at gendanne data efter et nedbrud eller et ondsindet angreb,” udtaler Regional Director for Denmark & Norway, Victor Engelbrecht Dohlmann.

Billigere arkivlagring

Virksomheder over en bred kam ser, at deres it-systemer vokser og bliver mere komplicerede. Det betyder, at de skal bruge mere tid og flere kræfter på at overvåge systemerne, hvilket medfører voldsomt øgede udgifter. Veeam har længe haft fokus på at reducere omkostningerne og kompleksiteten forbundet med datastyring og beskyttelse, og kan nu præsentere en løsning, der supporterer Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) Glacier, S3 Glacier Deep Archive, Microsoft Azure Archive Storage og Google Cloud Archive. Det giver mulighed for at sænke omkostningerne ved arkivlagring væsentligt.

“På det danske marked vil det især være interessant for virksomhederne, at denne mulighed nu udbredes til Microsoft Azure Archive Storage, som er langt den mest benyttede tjeneste herhjemme. Ikke alene giver Veeams nye løsning virksomhederne et redskab, der er lettere at anvende, men det sparer dem også for kritisk tid og penge,” siger Victor Engelbrecht Dohlmann.

I den vedhæftede engelske pressemeddelelse kan du læse om de øvrige nyheder og forbedringer i Veeams software, som er blevet annonceret i dag.


TAGS
veeam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S