Home » Mobiltelefon » Topspecs i prisstærk mobil: moto g200 ligner en ny mellemklasse-konge
Topspecs i prisstærk mobil: moto g200 ligner en ny mellemklasse-konge

Topspecs i prisstærk mobil: moto g200 ligner en ny mellemklasse-konge

Share

Den kommer med samme processor som topmobilerne, har ekstremt hurtig skærm og 108 MP kamera, men prisen er langt under fire tusinde

På flere punkter er moto g200 en rendyrket topmobil. Processoren er Snapdragon 888 5G, som sidder i markedets dyreste Android-mobiler og er det hurtigste du kan opdrive til en smartphone uden æble-logo. Med 144 Hz opdatering slår den samtidig de fleste flagskibsmobiler i skærmhastighed. Dertil kommer et 108 MP kamera med mulighed for 8K-video, som matcher det man ser i topmobilerne fra markedets største producenter. Men med en pris på 3.699 kroner, hører den til i samme kategori som konkurrenternes mellemklassemobiler, der ofte er droslet betydeligt ned på specs.

Sådanne tal siger dog ikke nødvendigvis noget om kvaliteten, så vi må have moto g200 i hænderne, før vi kan fortælle om der er reelt er tale om en “flagskibsdræber”.

Med FHD+-opløsning er den 6,8” store Max Vision-skærm umiddelbart til den lidt lavpixelerede side, men den har DCI-P3- og HDR10-understøttelse, hvilket bør danne grundlag og gode farver og fin kontrast.

Stærkt kamera

Qualcomm Snapdragon Sound skal forbedre lyden både ved underholdning, musik og opkald og der er desuden Dolby Atmos, så man får virtuel surround i hovedtelefoner.

Se også:  Se Kasper Schmeichel i Samsungs nye reklamefilm: "Skal du flippe eller folde?"

Kamerasystemet er det samme som i Motorola edge-familien, Motorolas topserie af mobiler. Hovedkameraet har 108 MP-opløsning, så du kan beskære billeder tæt uden tab af kvalitet. Derudover giver Ultra Pixel binning-teknologi 9x bedre lysfølsomhed ved at kombinere 9x større pixels i én. moto g200 5G har desuden ultra-vidvinkel, makro og dybdesensor, som arbejder sammen med hovedkameraet for at skabe slørede bokeh-effekter. Du kan altid gå tilbage og justere intensiteten, efter du har taget et billede.

Video kan optages i 8K eller i slow motion med op til 960 billeder i sekundet. Der er desuden mulighed for at optage både med frontkameraet og bagkameraet på samme tid. Funktionen kan også bruges til billeder. Du kan også optage fra to af de bagerste kameraer, fx hovedkameraet og ultra-vidvinkel. . Det er 4x langsommere end almindelig slowmotion på tidligere Motorola-telefoner.

Udover muligheden for at springe på det nye 5G-netværk er der adgang til det lynhurtige Wi-Fi 6E. Mobilen kommer desuden med hurtig UFS 3.1 lagerplads samt LPDDR5-hukommelse, så dataerne flyver afsted.

Se også:  Billig iPhone med Apples stærkeste mobilprocessor
Udvid skærmbilledet

moto g200 er kompatible med Ready For. En platform, der tager din telefon, og alt hvad den kan, og udvider det til en større skærm. Følg med i dit yndlingsprogram på tv’et, brug din telefon som en computer eller udvid din spiloplevelse ved at flytte den op på en større skærm.

Med det nye Ready For PC får du adgang til dine mobil-apps og PC-filer på samme skærm og mulighed for at arbejde på to filer på samme tid, flytte filer frem og tilbage mellem dine enheder, tjekke din telefons meddelelser på én skærm og sågar bruge din mobils dataforbindelse til pc’en. Ved at åbne et separat telefonvindue på din pc-skærm har du adgang til både din telefon og PC på samme tid. Forbindelsen kan ske trådløst.

moto g200 5G fås i farven deep Stellar Blue. Den har vandafvisende design, så den er beskyttet på både inder- og ydersiden. Mobilen kommer i butikkerne fra den 6. december til en vejledende pris på 3.699 kroner


TAGS
moto
Motorola
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S