Home » Transport » Vanvittig hyperbil med 1.900 hk får oplader fra svenske CTEK
Vanvittig hyperbil med 1.900 hk får oplader fra svenske CTEK

Vanvittig hyperbil med 1.900 hk får oplader fra svenske CTEK

Share

Med 1.900 hk og en acceleration fra 0 til 100 km/t på mindre end to sekunder, er Battista hurtigere end en Formel 1-bil. Den leveres med en opladeteknologi fra svenske CTEK

Battista bliver den mest kraftfulde bil, der er skabt i Italien. Med en ydelse på 1.900 hk og et drejningsmoment på 2.300 nm går Battista fra nul til 100 km/t på mindre end to sekunder, hurtigere end en Formel 1-bil.

Bærbar oplader

Den ekstreme hyperbil leveres med en bærbar oplader brandet af Pininfarina og en højtydende oplader til mode 3 EV til opladningsløsninger af type 2. Begge indeholder CTEKs ladeteknologi, der opfylder de høje krav til sikkerhed og teknisk ydeevne, som denne revolutionerende elbil kræver.

Se også:  Huawei udvikler intelligente veje, der kan tale med førerløse biler

Den Pininfarina-brandede bærbare oplader er inkluderet som standard og er baseret på CTEKs bærbare EV-oplader NJORD GO, som er brugervenlig, fuldautomatisk og fuldt pakket med indbyggede sikkerhedsfunktioner.

Et kvalitetsstempel

“Vi er virkelig glade for at kunne støtte Pininfarina ved at udvikle denne innovative opladningsløsning til verdens første helelektriske luksushyper-GT, Battista. Vi er også stolte over at kunne tilføje Automobili Pininfarina til listen over globale producenter, vi arbejder med, hvor dette nye samarbejde vidner om kvaliteten af vores opladningsløsninger”, udtaler Henk Lubberts, global chef for OE-segmentet hos CTEK.

“CTEKs engagement når det gælder kvalitet, sikkerhed, pålidelighed og kundeservice giver os stor tillid til den teknologi, vi nu vil levere til vores kunder, hvilket garanterer, at livet med Battista bliver en fornøjelse i enhver forstand”, forklarer Per Svantesson, CEO i Automobili Pininfarina.

Se også:  Vild rækkevidde: Mercedes nye elbil giver baghjul til Tesla

Battista har en mere end 90 år gammel italiensk køretøjsarv og kombinerer eksklusivt design med bæredygtige materialer og en sofistikeret helelektrisk drivlinje, der repræsenterer den bedst mulige ydelse med nutidens elektriske teknologi.


TAGS
CTEK
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S