Home » Mobiltelefon » Vandtæt design, skjult kamera og pen-understøttelse: Her er Samsung Galaxy Z Fold3
Vandtæt design, skjult kamera og pen-understøttelse: Her er Samsung Galaxy Z Fold3

Vandtæt design, skjult kamera og pen-understøttelse: Her er Samsung Galaxy Z Fold3

Share

Galaxy Z Fold3 byder på hårdført design, kamera under skærmen og mulighed for at anvende S Pen. Prisen er endda betydeligt lavere end forgængernes

Starten af august plejer at være tid for nye Note-mobiler, men i år er anderledes. Her til eftermiddag har Samsung indkaldt til det helt store lanceringsshow, men på programmet var ikke en ny Note, men i stedet to nye foldbare mobiler.

Det giver imidlertid god mening for den ene af de nye foldbare overtager på sin vis rollen fra Note-mobilerne. Galaxy Z Fold3 har kan nemlig nu anvende pen – en feature, der hidtil har været forbeholdt Galaxy Note-serien.

En intelligent notesbog

Det udvider brugsmulighederne betragteligt og giver umiddelbart enormt god mening på den notesbog-liggende mobil, der kan foldes ud som en bog. Mange af de velkendte pen-funktioner fra Galaxy Note-mobilerne er overført til Galaxy Fold3, og dertil er der en række nye funktioner, der udnytter det foldbare design. Det er blandt andet muligt at dele skærmbilledet op, så du eksempelvis har en videosamtale på en ene del og kan tage noter på den anden.

Se også:  De unge ønsker sig elektronik til jul

Galaxy Z Fold3 bruger dog ikke samme type S Pen som Note-mobilerne og andre Galaxy-enheder. Pennen anvender en anden frekvens, og kan derfor ikke umiddelbart bruges på andre enheder. Den fås dog både i en Fold Edition, som kun fungerer med Fold3, og i en S Pen Pro version, som kan skifte frekvens og derfor understøtter alle Galaxy-enheder. Denne model har desuden BLE og understøtter både Air Actions og Air Command, mens Fold Edition kun understøtter Air Command.

Skjult kamera

Understøttelse af pen er dog langt fra den eneste nye feature Galaxy Z Fold3 har at byde på. Frontskærmen, som du anvender, når mobilen er foldet sammen, er større end forgængerens. Med 6,2″ har den en størrelse, der svarer nogenlunde til en almindelig smartphone og med Dynamic Amoled 2X teknologi samt 120 Hz opdatering bør skærmbilledet være i absolut topklasse.

Den indvendige skærm, der åbenbarer sig, når du folder Galaxy Z Fold3 ud, anvender samme teknologi, men måler 7,6″. Skærmen fremstår helt ubrudt, men det er ikke fordi Samsung har droppet selfiekameraet. Det er derimod lykkes at bygge det ind bag skærmen, så man ikke ser det. Vi er ret spændt på, hvordan dette fungerer.

Se også:  Samsung giver nu fire års Android-opdateringer

Vandtæt design

Fold3 er en anelse lettere end forgængeren og det endda samtidig med at det er lykkes at gøre den betydeligt mere hårdfør. Glasset på ydersiderne består af Gorilla Glass Victus, det nyeste og stærkeste af sin slags, mens kanterne er skabt i Armor Aluminium, en exceptionelt stærk type aluminium, som gør at mobilen kan tåle noget knubs. Med en IPx8-certificering er den tilmed vandtæt.

Mobilen anvender et Snapdragon 888 5G chipsæt, det hurtigste fra Qualcomm, og den kommer med noget af Samsungs bedste kamerateknologi. Der er trippelkamera på bagsiden med lysstærkt 12 MP hovedkamera, vidvinkelkamera og telekamera med 2x optisk zoom. På fronten er der 10 MP selfiekamera og indvendigt er der 4MP kamera under skærmen. Batteriet er 4.400 mAh og kan oplades ved 25W.

Der er 12 GB ram og Fold3 fås med enten 256 GB eller 512 GB lager. Priserne er væsentligt lavere end forgængerne:

Galaxy Z Fold 3 (256GB): 14199 kroner
Galaxy Z Fold 3 (512GB): 14899 kroner


TAGS
foldbar mobil
Galaxy Fold
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S