Home » Tablet » Vand- og støvtæt Fujitsu-tablet
Vand- og støvtæt Fujitsu-tablet

Vand- og støvtæt Fujitsu-tablet

Share

Fujitsu er klar med Stylistic M702, som er en hårdfør Android 4-enhed, designet til situationer, som almindelige tablets ikke overlever

Mobile enheder er blevet nødvendige værktøjer – men de er også sarte og beskadiges nemt. Fujitsus nye tablet er designet til at løse dette problem og sikre kontinuitet, efterhånden som virksomhederne i stigende grad udstyrer deres arbejdsstyrke med mobile værktøjer.

Fujitsu kategoriserer Stylistic M702 som meget hårdfør, og det betyder, at den er stærk nok til at klare dagligdagens strabadser både på kontoret og i marken.

Stylistic M702 er således beregnet til mennesker, der tilbringer en stor del af deres tid uden for kontoret. Et batteri, der holder hele dagen og en vægt på kun 590 gram, gør den nem at have med hele dagen uden at gå på kompromis med mobilitet og holdbarhed.

Et robust kabinet og ridsefrit glas beskytter Stylistic M702 mod stød og ridser, og den innovative tablets fuldstændige vand- og støvtæthed betyder sikker adgang til elektroniske konstruktionsplaner for en arkitekt, konstruktør eller entreprenør selv på blæsende og våde byggepladser.

For en forsikringsvurderingsmand, der arbejder i marken, betyder den nye tablet, at rapporter og informationer kan færdiggøres på stedet, selv i kølvandet på en orkan. For fabriks- eller bygningsarbejdere betyder det, at de har adgang til tegninger og ordrer i marken via indbygget 4G og WiFi-tilslutning og kan afgive bekræftelse via integreret NFC-funktion uden fare for, at støv og fugt ødelægger enheden.

Fujitsu Stylistic M702 er i butikkerne i nærmeste fremtid og prisen starter på 6999 kroner.


TAGS
fujitsu
hårdfør
Stylistic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S