Home » Gaming & Konsoller » Valve erklærer krig mod konsollerne
Valve erklærer krig mod konsollerne

Valve erklærer krig mod konsollerne

Share

Med nyt styresystem, ny controller og nye spille-pc’er tager Valve kampen op mod konsollerne. En kamp, som kan sætte skub på lanceringen af Half-Life 3

Står det til spiludvikler og Steam-ejer Valve skal pc-spillere ikke længere snydes for stuens skarpe fladskærm og eventuelle surround-anlæg. Ved hjælp af en Steam Controller, det Linux-baserede styresystem SteamOS og en række tredjepartsmaskiner kaldet Steam Machines, skal pc-spillere fra 2014 kunne streame deres spil fra portalen Steam op på fladskærmen.

Både Sony og Microsoft har naturligvis antennerne ude, men skal Valves udfordring for alvor ryste konsol-fyrsterne, skal der en must-have titel til, mener administrerende direktør i spiludviklerfirmaet Gearbox Software, Randy Pitchford og foreslår selv Half-Life 3. Selv om rygtemøllen om en treer til det populære skydespil i skrivende stund kører på højtryk, så er det et faktum, at Valve fik navnet og logoet for Half-Life 3 varemærkeregistreret 29. september.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Controlleren PS5 DualSense

I mellemtiden har spiljournalister testet hardwaren. De første hands-on af Steam Controller bragt af Engadget tyder på en intuitiv, trykfølsom Controller uden de gængse styrepinde, som skal simulere computermusens glidende færd hen over måtten.

Med controlleren og det gratis styresystem håber Valve, at branchen eller enhver interesseret hardwarebygger hopper med på vognen og udvikler Steam Machines med SteamOS under hjelmen. Maskinerne skal foruden Linux-, pc- og Mac-baserede spil også kunne afspille musikfiler og streame film.


TAGS
controller
Valve

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S