Home » Bærbar computer » VAIO i økonomiklassen
VAIO i økonomiklassen

VAIO i økonomiklassen

Share

Sonys VAIO serie er eksklusive computere med stærke features, der sædvanligvis er prissat derefter. De nye VAIO E modeller rummer mange af de velkendte kvaliteter, dog til en mere overkommelig pris

Med en 15,5” skærm i høj kontrast samt et fuldt tastatur med numeriske taster har VAIO E computerne flere af fordelene ved en fuldvoksen notebook. Det ekstra kompakte kabinet gør den imidlertid nem at håndtere og tage med på farten.

Computerne er da også tænkt som solide allround bærbare, der er nemme at transportere, men samtidig kan klare forholdsvis krævende computeropgaver. Alle modeller i serien er således udstyret med nye Intel Core processorer (op til Intel Core i5-520M på 2.4 GHz og mulighed for Turbo Boost) samt op til 8GB ddr3 ram og 500GB harddisk med 7200 rpm.

Grafikkortet er et ATi Mobility Radeon HD 5650 med 1GB vram, som måske ikke ligger op til de helt store spilleeventyr, men er rigeligt til billedredigering, afspilning af HD-film og visning af grafiktunge hjemmesider. Lyden kommer fra Dolby Home Theater v3-højttalere, som burde give en glimrende oplevelse med film og musik, computerens bærbare format taget i betragtning.

VAIO E modellerne er designet med en række nemt tilgængelige funktionsknapper, som skulle gøre oplevelsen mere brugervenlig. Med WEB-knappen får man hurtig adgang til internettet, uden at man behøver at boote computeren, hvilket er en fordel, når man er på farten og bare lige skal tjekke e-mails eller surfe på nettet.

Derudover finder man en ASSIST-knap, som giver hurtig adgang til VAIO-support, samt en knap der giver adgang til et mediegalleri, hvor man kan browse igennem sine samlinger af billeder, musik og videoklip.

[pt id=’2006739′ size=’large’ link=’file’]

 

Tilslutningsmuligheder inkludere HDMI-udgang, tre USB-porte samt en aSATA/USB-port, så man kan tilslutte en ekstern SATA-harddisk, der klarer filoverførsler seks gange hurtigere end USB 2.0.

I vanlig VAIO-stil er computerne konstrueret i lækkert design med mange små finesser. Mere interessant er dog prisen, som befinder sig i et andet leje, end vi er vant til for VAIO-computerne. 6.000 kroner kan du slippe med for en konfiguration med Intel Core i5-430M på 2.26GHz, 4GB ddr3 sd-ram, 500GB harddisk (5400 rpm) og Windows 7 Home Premium (64-bit) som styresystem.


TAGS
Vaio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S