Home » Bærbar computer » Vaio er tilbage
Vaio er tilbage

Vaio er tilbage

Share

Vaio var den hotteste Windows-bærbar for ti år siden. Nu er brandet tilbage med en ny serie af luksuriøse laptops

I midten af 00’erne var der ét brand, der stak ud fra resten, når det gjaldt designlækre laptops med Windows. Sonys Vaio-maskiner var de eneste, der kom i nærheden af Apples MacBooks på designkvalitet og nærmedes sig i storhedstiden en hipster-faktor på næsten samme niveau.

Men i en større strategisk omorganisering valgte Sony at sælge brandet fra. Det har efterfølgende haft sit liv i Japan med Japan Industrial Partners bag roret, men maskinerne har ikke været tilgængelige på det danske marked.

I en pressemeddelelser der netop er landet bekendtgøres det imidlertid at Vaio-maskinerne er tilbage i Danmark og resten af Europa.

Se også:  Asus ROG Flow X13 [TEST]: Alsidig hybridmaskine

De indtager markedet med to nye enheder, SX14 og A12, som tilsyneladende bygger videre på alt det vi kender Vaio for. Et stærkt men samtidig let design, godt med kræfter og de nyeste features.

To nye Vaio’er

Vaio A12 er en 2-i-1 enhed med vægt på 1,1 kilo, mens SX14 kun vejer 999 gram. De fås med Intel Core i7- eller i5-processorer og er udstyret med TruePerformance, hvilket skal sikre en ydeevne ideelt tilpasset kravene. Strømforbruget er optimeret og kølingsteknologien udviklet til effektivt at sprede varmen. Tuning kit til processoren reducerer reaktionstiderne kraftigt og øger samtidig ydeevnen.

Vaio SX14.

Vaio SX14.

Udover forbindelser som VGA, HDMI eller USB 3.1 Gen 1 samt USB 3.1 Gen 2 har enhederne også Bluetooth, LAN og WLAN-forbindelse. Integreret er der også et globalt LTE-modul og GPS-modtagelse. Batterilevetiden er op til 8,5 timer på SX14 og maksimalt 7,5 timer på A12, hvilket ikke ligefrem er imponerende, men burde være nok til arbejdsdag.

Vaio A12.

Vaio A12.

Der er fingeraftryksscanner i begge enheder og i A12 også et infrarød kamera til Windows Hello. Begge har også touchskærm og på SX14 kan anvendes en medfølgende Vaio Digitizer Pen med 4,096 trykpunkter.

Du kan se mere om de nye Vaio-computere, inklusiv priser og konfigureringsmuligheder på Vaios danske hjemmeside.


TAGS
Laptop
Vaio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S