Home » Gratis software » Værktøj til netværksdiagnose
Værktøj til netværksdiagnose

Værktøj til netværksdiagnose

Share

Ping med brugergrænseflade

Det er efterhånden sjældent, brugere i Windows roder rundt i dos-prompten. Her findes ellers nogle basale værktøjer til netværksdiagnosticering, som alle, der vil fejlfinde på netværk, burde kende.

Samling af netværksværktøjer med brugergrænseflade

Network Pinger 1.0.1.0 stiller en række netværksværktøjer til rådighed for brugeren, som, i de forhåbentlig sjældne tilfælde hvor der er netværksproblemer, kan være med til at kaste lys over problemerne.

Network Pinger giver et overskueligt om end, indrømmet, ikke kønt brugerinterface, hvorfra ikke blot ping-kommandoen kan startes. Der står også en række andre muligheder til rådighed for brugeren. Programmet kan anvendes under Windows XP, Vista og Windows 7. Eneste krav er, at .Net framework 3.5 er installeret, den følger med Windows 7.

Nødvendigt kendskab

Ping, der er glimrende til at undersøge, om der i det hele taget er forbindelse til en given ip-adresse, er langtfra det eneste værktøj, der følger med programmet. Der er også kommandoerne traceroute, whois, resolve samt wmi queries med mere.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Hvis man ikke ved, hvad de enkelte kommandoer kan og skal bruges til, er programmet ikke til megen glæde. Men for kendere af kommandoerne kan programmet være en stor hjælp, da den giver mange muligheder for at finde frem til netværkets opbygning og karakteristika.

Det er med programmet muligt at starte mange ping-kommandoer på en gang. Man skal blot huske på, at et program som dette, der udforsker et netværks opbygning på offentlige netværksadresser, kan opfattes som mistænkelig adfærd.

Men på sit eget netværk, hvor man vel at mærke har alle rettigheder, er programmet en stor hjælp.

Omfattende onlinehjælp

Skulle man, hvad der ikke ville være forunderligt, have glemt elementer af, hvad de enkelte kommandoer kan bruges til, indeholder Network Pinger en udmærket glimrende hjælpefunktion, der dog kræver, at du har adgang til internettet, da den ligger online.

Se også:  Her er de bedste gratis-programmer lige nu

Visuel resultatvisning

Network Pinger viser også en visuel historik over de gennemførte kommandoer, der er gennemført med visning af en graf over udviklingen. Der vises ligeledes en visuel statistik over kommandoen repræsenteret via et kagediagram.

Man kan eksempelvis sætte pingtider, der har en længere svartid end ønsket, til at blive vist med gul farve og endnu dårligere pingtider med rød farve. Såvel historik og statistik kan man gemme illustrationerne for i en bmp-fil.

Programmet indeholder også et indbygget ip-calculator, hvor man kan lege lidt med indstillingerne og se, hvilke subnetmasker der er gyldige til et givet netværk. Man kan deslige se de binære tal for netværket og for en bestemt ip-adresse.


Network Pinger 1.0.1.0
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Netværksværktøj for kendere

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Network Pinger 1.0.1.0

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S