Home » Tilbehør » Vælg det bedste tilbehør
Vælg det bedste tilbehør

Vælg det bedste tilbehør

Share

Du kan sikre din maskine, gøre den mere nyttig eller forvandle den til både filmstudie, lydstudie og daglig arbejdsplads. Det gælder bare om at vælge det optimale tilbehør

Til den moderne kunstner

Det er romantisk, men også lidt besværligt at slæbe staffeli, lærred, pensler og oliefarver med op på bjergtoppen. Så er det meget nemmere at tage den bærbare med og så tilføje en tegneplade som denne Wacom Intuos, der tilsluttes trådløst (Bluetooth). Du kan justere pennens følsomhed, skifte mellem forskellige male- og tegneværktøjer og få adgang til alverdens digitale muligheder, mens du tegner i hånden. Fås i forskellige størrelser. Denne model er i medium-størrelse og koster 1599 kr.

Se også:  Logitech Z407 [TEST]: Pc-højttaler med trådløs detalje
Ssd’ens hjælper

Vi genererer data hele tiden, og de nye bærbare pc’er, som kun har en ssd, kan hurtigt blive fyldt op med PowerPoint-præsentationer og ferieminder i 4K. En ekstern harddisk – eller flere – er en nødvendig investering for de fleste. Ikke mindst fordi alle de mange data jo også gerne skal sikkerhedskopieres et eller andet sted hen. Heldigvis stiger kapaciteten ligeså sikkert som den globale gennemsnitstemperatur. Få for eksempel 4 TB i et kabinet, som er lige til at smide i lommen. WD Elements SE koster 1099 kroner.

Vis dig selv i et bedre lys

Hvis du livecaster eller vlogger (blogger med video), har du sandsynligvis brug for et bedre kamera end din pc’s indbyggede webkamera. En nem og billig metode er at anskaffe et ekstern webkamera som dette Razer Kiyo, der har et indbygget og justerbart lys i en ring, filmer i full HD og understøtter de mest populære streamingplatforme. Kameraet er set til 499 kroner i Elgiganten.

Se også:  Træk ekstra fordele ud af din pc med godt tilbehør
TAGS
Gadget
pc-tilbehør
tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S