Home » AOD Pro » Stationære computere [STORTEST]: Vælg den bedste computer til jobbet
Stationære computere [STORTEST]: Vælg den bedste computer til jobbet

Stationære computere [STORTEST]: Vælg den bedste computer til jobbet

Share

Den stationære computer kan sætte fart på dit arbejde, hvis du vælger den helt rigtige. Her kigger vi på fem ret forskellige løsninger, der hver især har fordele afhængigt af det arbejde, der skal udføres

Selvom bærbare computer ikke længere kommer med nævneværdige begrænsninger i ydelse eller features, er en stationær pc i mange tilfælde stadig den rette løsning til kontoret.

Den byder på flere konfigurationsmuligheder, er nemmere at opgradere og servicere og kan let gemmes væk under skrivebordet. Den giver også mere power for pengene.

Mådehold lønner sig

Ikke alle brugere har dog samme arbejdsbehov, og det er derfor med at vælge en maskine, der passer ideelt til ens egne behov. Her ser vi på fem vidt forskellige maskiner, der dækker et bredt udvalg af arbejdsscenarier.

Tidligere var reglen “så meget power som muligt”. Sådan er det ikke længere. Markedets mest kraftfulde computere er kun for et fåtal af brugere i for eksempel film- og arkitektur- og sundhedsbrancherne.

Se også:  Dell UltraSharp 25 U2520D [TEST]: Smæk på farverne

Det betaler sig at tænke mådeholdent og realistisk, når man køber arbejds-pc, for med en moderat dosering af kræfter følger ofte designfordele, der kan gøre det nemmere at integrere computeren i kontormiljøet.

Her i testen kigger vi således ikke kun på traditionelle stationære i en firkantet kasse, men også på alt i en-computere, der integrerer maskinen i en skærm. For mange brugere vil kræfterne i denne type pc være tilstrækkelige til arbejdet. Samtidig har du det hele samlet et sted og slipper derfor for et rod af ledninger.

Der findes også løsninger midt imellem. Små computere, som kan integreres med en skærm, så man på den måde kan skabe en skræddersyet alt i en-pc. Dem har vi også et par stykker af med i testen.

Vidt forskellige maskiner

En gang imellem er det dog kun uhæmmet computerkraft, der tæller, og derfor har vi også valgt at tage en sand monstermaskine med – forsynet med de nyeste og stærkeste komponenter. Den viser, hvor høj ydelse der kan opnås, hvis du går målrettet efter regnekræfter.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

Da testdeltagerne slet ikke er sammenlignelige i design eller specifikationer, bliver dette ikke en test, der har en vinder. Den ene computer kan være den helt rette for den ene bruger, mens den anden vil være det oplagte for en anden.

Vi bedømmer derfor testdeltagerne individuelt ud fra de præmisser, de er skabt til, samt hvor godt de klarer sig i det brugsscenarie, de retter sig mod. Vi belønner dem, der klarer sig særligt godt, med en anbefaling, og dem, der giver meget for pengene, med en Bedste Køb-award.

Læs testene her:

Asus ExpertCenter AIO [TEST]: Hurtig alt-i-en’er med en ekstra skærm

Dell OptiPlex7090 Ultra [TEST]: Skab din egen alt i en-computer

Adesk Business+ [TEST]: Når du ikke kan få kræfter nok

Apple iMac 24″ [TEST]: Stilfuld alt-i-en’er til Apple-brugeren

MSI DP21 [TEST]: Fleksibel og driftssikker mini-PC

 

 


TAGS
aod pro
arbejds-pc
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S